Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz biały Wielkanocny

Barszcz biały Wielkanocny

Drukuj Pobierz PDF
60 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz biały Wielkanocny - składniki:

  • ziemniaki - 5 sztuk
  • śmietana kremowa - 100 mililitrów
  • świeżo mielony pieprz
  • majeranek - 1 łyżka

Barszcz biały Wielkanocny - Sposób przygotowania:

  1. Gotuj wywar na włoszczyźnie razem z pokrojonymi w kostkę ziemniakami, aż ziemniaki będą gotowe, po czym usuń włoszczyznę. Kiełbasę sparz przez minutę.
  2. Po wyciągnięciu z rosołu, kiełbasę pokrój w plastry i dodaj z powrotem do zupy.
  3. Dodaj do garnka zawartość opakowania Żurek Szlachetny Knorr wraz z chrzanem i gotuj kolejne 10 minut.
  4. Na koniec gotowania dodaj świeżo mielony pieprz, majeranek i śmietanę. Podawaj żurek z jajkiem rozkrojonym w ćwiartkę.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ BIAŁY WIELKANOCNY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz biały Wielkanocny
    1.Gotuj wywar na włoszczyźnie razem z pokrojonymi w kostkę ziemniakami, aż ziemniaki będą gotowe, po czym usuń włoszczyznę. Kiełbasę sparz przez minutę.
  • 2
    Barszcz biały Wielkanocny
    2.Po wyciągnięciu z rosołu, kiełbasę pokrój w plastry i dodaj z powrotem do zupy.
  • 3
    Barszcz biały Wielkanocny
    3.Dodaj do garnka zawartość opakowania Żurek Szlachetny Knorr wraz z chrzanem i gotuj kolejne 10 minut.
  • 4
    Barszcz biały Wielkanocny
    4.Na koniec gotowania dodaj świeżo mielony pieprz, majeranek i śmietanę. Podawaj żurek z jajkiem rozkrojonym w ćwiartkę.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    ŻUREK SZLACHETNY Z CHRZANEM KNORR

    Żurek szlachetny z chrzanem Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Spagetti z mięsem wieprzowym z karkówki, Przepis z faszerowana papryka serem, sos do schabu, Gulasz po węgiersku - VIDEO, Schab, Przepis z klopsiki rybne, Przepis z na obiad z kurczaka, Pomidorowy makaron z tuńczykiem, Chrupiący kurczak z pysznym sosem, Rosół, Sałatka z grzybami i fasolą, Ryba po grecku, POLEDWICZKI Z KURCZAKA, Sałatka grecka z fetą, Wiosenne kanapki z twarożkiem, Zapiekanka z cukinii z nuta ziołową, Gulasz po węgiersku - VIDEO, Gulasz po węgiersku - VIDEO, przepisy kuchnia w, Przepis z sałatki z łososia wędzonego, Krupnik, Kremowa zupa z porów, Żurek, ryba po hiszpańsku, Sos czosnkowy na wódce, Sos słodko-kwaśny, kurczak z czosnkiem, kurczak ziemniaki, Przepis z Obiad ryż z warzywami, Spaghetti Bolognese, Placuszki z cukinii, Kurczak w serowym sosie z nutą wędzonki, Farfalle z sosem jogurtowym, awokado i łososiem, Tarta z dynią i niebieskim serem pleśniowym, Placki po węgiersku, kuchnia angielska, Pasztet, Zupa z soczewicy, Pierogi z kapustą i grzybami, Ciasto na pierogi, Przepis z sałatki z kukurydza, Królewski tort, oliwa truflowa, Przepis z zapiekanka z makaronem serem i pomidorami, Włoskie spaghetti bolognese pachnące ziołami , Udka, Brukselka w winnym cieście, Sałatka makaronowa z sosem cytrynowym , Placek po cygańsku z karczochami, Zupa ogórkowa, Krówka, Kuskus pomidorowy, Obiad, Zapiekanka ryżowo – warzywna, Brokuły, Przepis z przystawki ciepłe, Przepis z sałatka rukola, Sos słodko-kwaśny, makaron obiad, Gulasz z warzywami, Pieczeone parówki ze śliwką, Przepis z kapusta włoska, Gulasz, bezy