Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony wigilijny

Barszcz czerwony wigilijny

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony wigilijny - składniki:

  • liść laurowy - 2 sztuki
  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony wigilijny - Sposób przygotowania:

  1. Zagotuj litr wody z rozdrobnioną włoszczyzną. Dodaj przyprawy oraz suszone grzyby i gotuj na małym ogniu przez 15-20 minut. Następnie odcedź wywar.
  2. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr.
  3. Pokrój grzyby w cienkie paseczki i dodaj je do barszczu, następnie wszystko dokładnie wymieszaj. Zupa jest gotowa do podawania.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY WIGILIJNY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony wigilijny
    1.Zagotuj litr wody z rozdrobnioną włoszczyzną. Dodaj przyprawy oraz suszone grzyby i gotuj na małym ogniu przez 15-20 minut. Następnie odcedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony wigilijny
    2.Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr.
  • 3
    Barszcz czerwony wigilijny
    3.Pokrój grzyby w cienkie paseczki i dodaj je do barszczu, następnie wszystko dokładnie wymieszaj. Zupa jest gotowa do podawania.
  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    LIŚCIE WINA I DESKA SERÓW, CZYLI WINOGRONA SĄ WSZĘDZIE.

    Winogrona w kuchni wykorzystywane są w całości, łącznie z liśćmi. Liście winogron służą bowi...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Szybkie curry warzywne, Przepis z ciasta przepis, Polędwiczka z grzybami, Spaghetti z owocami morza, Przepis z pasta z twarożku, Pizza z papryką i pomidorami, Tortilla, Przepis z racuchy ze śmietaną, Zapiekanka z ziemniakow, Polędwiczki po warszawsku - VIDEO, sos do schabu, pieczone baklazany, Pieczarki pieczone, Zupa z kiszonych ogórków, Mielone, Zupa grzybowa, Przepis z piersi z czosnkiem, Potrawy wielkanocne, Przepis z parówki ser żółty jajka, Nadziewane jajka, Piersi z kurczaka w cieście francuskim, Przepis z kurczak oliwa, sosy grecki, Jajka, Bigos - VIDEO, Pierogi, Makaron z kurczakiem i pieczarkami, Przepis z ryba z miętą, Kapusta z grochem, Przepis z szaszłyk z fileta z kurczaka, Placki ziemniaczane, Zupa tajska z kurczakiem, Przepis z roladki schab, Polędwiczki po warszawsku - VIDEO, Śledź letni z borowikami, Gołąbki bez zawijania wegetariańskie, Przepis z dorsz w naczyniu żaroodpornym, Przepis z ciasto francuskie z suszonymi pomidorami, Kotlet de volaille - VIDEO, Sałatkowy mix, Sałatka z "torebkowym" kurczakiem, Sałatka z ryżem i tuńczykiem, Karkówka z grilla z sosem po cygańsku - VIDEO , Przekładaniec pomidorowo - serowy, Sałatka z Zupek Chinskich Vivon, Pierś z kurczaka, Sajgonki, Przepis z makaron farfalle z warzywami, makaron z sosem śmietanowym ze szpinakiem, Golonka, zupa ogorkowa knorr, Najlepsze lody cytrynowe z biszkoptami, Pierogi z jagodami, Przepis z sos z marchewką, Risotto, Risotto z wołowiną i pieczarkami, Kotlety wieprzowe z szałwią i jabłkiem, Pikantne klopsiki z kapustą i ziemniakami, Rosół, Stroganoff z kiełbasy, przystawki z czosnkiem, ciasto f, Łosoś z cukinią, Sernik straciatella z pomarańczami