Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony wigilijny

Barszcz czerwony wigilijny

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony wigilijny - składniki:

  • liść laurowy - 2 sztuki
  • ziele angielskie - 4 sztuki

Barszcz czerwony wigilijny - Sposób przygotowania:

  1. Zagotuj 1 litr wody z rozdrobnioną włoszczyzną. Dodaj przyprawy oraz suszone grzyby i gotuj na małym ogniu przez 15 - 20 min. Następnie odcedź powstały wywar.
  2. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr do smaku.
  3. Pokrój grzyby w cienkie paseczki i dodaj je do barszczu, następnie wszystko dokładnie wymieszaj i podawaj.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY WIGILIJNY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony wigilijny
    1.Zagotuj 1 litr wody z rozdrobnioną włoszczyzną. Dodaj przyprawy oraz suszone grzyby i gotuj na małym ogniu przez 15 - 20 min. Następnie odcedź powstały wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony wigilijny
    2.Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr do smaku.
  • 3
    Barszcz czerwony wigilijny
    3.Pokrój grzyby w cienkie paseczki i dodaj je do barszczu, następnie wszystko dokładnie wymieszaj i podawaj.
  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    TAJEMNICZE AROMATY Z DALEKIEGO WSCHODU. MIESZANKA GARAM MASALA.

    Tajemnicza i aromatyczna mieszanka często pojawiająca się w przepisach kuchni indyjskiej to ...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Surówka "2 selery", Cake czekoladowo-cytrynowy, Pomidorowa tofucznica z pieczarkami, Kutia, Parówki w cieście serowym, Risotto, Zupa krem z dyni - VIDEO, Ratatui a’la Gousto, lekki obiad kurczak, Pikantne sakiewki, Nadzienie pomidorowo-pieczarkowe, kurczak w warzywach, Przepis z Sos ziemniaki, Zapiekane ryżowe placuszki, Zupa szpinakowo cukiniowa, Ryba po grecku, Przystawki, Zupa ogórkowa - VIDEO, Kapusta z grochem, Dzwonko łososia w porach, pierś z kurczaka danie główne, Leczo, Koktajl po tajsku, Łosoś w glazurze miodowo sojowej - VIDEO, zielony pieprz w zalewie, hummus, Zapiekane naleśniki po bolońsku, Przepis z orzechy, Przepis z kurczak po tajsku z mlekiem kokosowym, Przepis z francuskie ser, Sos beszamelowy , Przepis z przepis na pizze, Sałatki z kurczakiem, Przepis z zupa z zó, Przepis z przepis na g, Zielony ryż, sałatki dietetyczne, chińskie dania na obiad, Polędwiczki po warszawsku - VIDEO, Zupa brokułowa, Leczo z cukinii, Przepis z obiad z makaronem i kiełbasa, Przepis z panga biała, Zupa grochowa, Zapiekane parówki , fasola z ry, Kaczka, Babeczki z cukinii, Placek po zbójnicku wersja 1, Przepis z sałatka z lososiem wedzonym, Spaghetti z zielonym pieprzem i wołowiną, Kuleczki serowe w sosie pomidorowo paprykowym, zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i warzywami, Kotlety jagnięce z szałwią i rozmarynem, Swojski bigos z kapustą i grzybami , Zupa cebulowa, Carbonara, Bakłażan z bazylią, Zapiekanka z cukinii z nuta ziołową, Zupa pieczarkowa, sałatka z brokułów i jajek, Polędwiczki wieprzowe z chrupiącą skórką - VIDEO , Sos włoski do spaghetti, Przepis z miękkie Ciasto na pierogi