Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony z grzybami

Barszcz czerwony z grzybami

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony z grzybami - składniki:

  • ząbek czosnku - 1 sztuka
  • woda-wrzątek

Barszcz czerwony z grzybami - Sposób przygotowania:

  1. Umyj grzyby, zalej ciepłą wodą i odstaw na 3-4 godziny. Następnie gotuj je w tej samej wodzie do momentu, gdy staną się miękkie.
  2. Ostudź ugotowane grzyby i pokrój je w drobne paski.
  3. Dopełnij wrzątkiem wodę pozostałą z gotowania grzybów do pojemności 750 ml i wymieszaj z opakowaniem Barszczu czerwonego z grzybami Knorr.
  4. Przeciśnij przez praskę czosnek i dodaj go do zupy.
  5. Na koniec dodaj do barszczu pokrojone grzyby, po czym gotuj jeszcze przez około 3 minuty i podawaj.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY Z GRZYBAMI - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony z grzybami
    1.Umyj grzyby, zalej ciepłą wodą i odstaw na 3-4 godziny. Następnie gotuj je w tej samej wodzie do momentu, gdy staną się miękkie.
  • 2
    Barszcz czerwony z grzybami
    2.Ostudź ugotowane grzyby i pokrój je w drobne paski.
  • 3
    Barszcz czerwony z grzybami
    3.Dopełnij wrzątkiem wodę pozostałą z gotowania grzybów do pojemności 750 ml i wymieszaj z opakowaniem Barszczu czerwonego z grzybami Knorr.
  • 4
    Barszcz czerwony z grzybami
    4.Przeciśnij przez praskę czosnek i dodaj go do zupy.
  • 5
    Barszcz czerwony z grzybami
    5.Na koniec dodaj do barszczu pokrojone grzyby, po czym gotuj jeszcze przez około 3 minuty i podawaj.
  • 6
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY Z GRZYBAMI KNORR

    Barszcz czerwony z grzybami Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DZICZYZNA LUBI WINO, CZYLI MIĘSO, KTÓRE ROZPŁYWA SIĘ W USTACH

    Jeśli już mówimy o gotowaniu z winem, musimy pamiętać o jednej zasadniczej sprawie. Otóż nie...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DUSZONY DRÓB.

    Wszyscy lubimy mięso drobiowe. Za łatwość i szybkość przygotowania i za to, że doskonale sma...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Barszcz, farsz do naleśników, Ryż cesarski, Soczysty kurczak z serem feta, Przepis z zupa na zeberkach, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, Owocowo-ziołowa sałatka serowa, Przepis z filety mi, jajka faszerowane rybą wędzoną, spagethii, Pasztet jesienny, ryba mintaj, Przepis z szybki o, Zupa pieczarkowa, Pieczona karkówka z dynią po meksykańsku, Gyros, Wrapp - kanapka z kurczakiem i awokado , danie z pieczarkami i ryżem, Przepis z kurczak z kostki, obiad ryby, Papryka nadziewana farszem makaronowym, Przepis z sałatka z ryżem, Zapiekanka po rzymsku, Przepis z gotowanej wody, Lasagne, Tortilla - VIDEO, Przepis z sałatka z sałatą lodową, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, Zapiekanka po rzymsku, Ciasto na pizze, ciasto placki, Czosnkowo tymiankowe podudzia , Zupa pomidorowa, jajka w sosie szczypiorkowym, zapiekanka naczynie żaroodporne, Kotlety, Zupa krem cappuccino pomidorowe z cytrusami, Rybna zapiekanka pod ziemniaczaną pierzynką, Dania z ryżem, Sos genuański II, Pieczona karkówka w kruszonym pieprzu, Karp, Wielkanocne ciasteczka ., Zupa z małżami, Zupy, kuchnia w, Placek po zbójnicku z dodatkiem wina, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, Zupa szczawiowa, Roladki z pstrąga po florencku, Sałatka z kremową dynią i syropem balsamicznym, Przepis z sałatka z makaronem i jajkiem, Placki ziemniaczane z sosem carbonara, mięso rosołowe, Zupa grochowa, Przepis z wołowina po chińsku z warzywami -, Jarzynowa zupa z soczewicą, Zapiekanki, Przepis z farszu, Grzanki orzechowo-serowe, Risotto z kurczakiem i warzywami, Szybki obiad, Pieczona karkówka z chrupiącą skórką, Przepis z mięso z warzywami