Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony z grzybami

Barszcz czerwony z grzybami

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony z grzybami - składniki:

  • ząbek czosnku - 1 sztuka
  • woda-wrzątek

Barszcz czerwony z grzybami - Sposób przygotowania:

  1. Umyj grzyby, zalej ciepłą wodą i odstaw na 3-4 godziny. Następnie gotuj je w tej samej wodzie do momentu, gdy staną się miękkie.
  2. Ostudź ugotowane grzyby i pokrój je w drobne paski.
  3. Dopełnij wrzątkiem wodę pozostałą z gotowania grzybów do pojemności 750 ml i wymieszaj z opakowaniem Barszczu czerwonego z grzybami Knorr.
  4. Przeciśnij przez praskę czosnek i dodaj go do zupy.
  5. Na koniec dodaj do barszczu pokrojone grzyby, po czym gotuj jeszcze przez około 3 minuty i podawaj.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY Z GRZYBAMI - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony z grzybami
    1.Umyj grzyby, zalej ciepłą wodą i odstaw na 3-4 godziny. Następnie gotuj je w tej samej wodzie do momentu, gdy staną się miękkie.
  • 2
    Barszcz czerwony z grzybami
    2.Ostudź ugotowane grzyby i pokrój je w drobne paski.
  • 3
    Barszcz czerwony z grzybami
    3.Dopełnij wrzątkiem wodę pozostałą z gotowania grzybów do pojemności 750 ml i wymieszaj z opakowaniem Barszczu czerwonego z grzybami Knorr.
  • 4
    Barszcz czerwony z grzybami
    4.Przeciśnij przez praskę czosnek i dodaj go do zupy.
  • 5
    Barszcz czerwony z grzybami
    5.Na koniec dodaj do barszczu pokrojone grzyby, po czym gotuj jeszcze przez około 3 minuty i podawaj.
  • 6
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY Z GRZYBAMI KNORR

    Barszcz czerwony z grzybami Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK DOBIERAĆ ZIOŁA DO DAŃ? ZIOŁA SUSZONE A ŚWIEŻE.

    Dziś jeszcze o ziołach i przyprawach. Temat rzeka. Aby wzmocnić intensywność przypraw można ...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    LETNIA OCHŁODA. JESZCZE O CHŁODNIKACH.

    I jeszcze jeden rodzaj chłodników, które chciałbym Wam zaproponować. Na mleku, ale bez burak...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Lekka przekąska miodowa, Wrapp z kurczaka w pszennej tortilli , Saltimbocca czyli „niebo w gębie”, Risotto z kurczakiem i warzywami, kuchnia w, Leczo, Parówki z cukinią w płatach lazanii, Przepis z bezmięsne obiady, Spagetti z mięsem wieprzowym z karkówki, Meksykański chłodnik, sos curry do kurczaka, Przystawki, Owocowo-ziołowa sałatka serowa, fasolka z bu, Sałatka z brokułami i jajkiem, Karp na wschodni sposób, Ceviche z łososia , Potrawy wigilijne, sałatka-warzywna, Kotlety rybne zapiekane z ziemniakami , sałatki z ryżem, Sałatki z makaronem, Ciasta francuskie z jabłkami i kruszonką, smażone ryby przepisy, przygotowanie makaronu, Marynata do karkówki z czerwonego wina, Łosoś, Placki, sałatka z winogronem, makaron misz masz, Krupnik, Obiad ryż z warzywami, Jaja marmurkowe, Schab w pięciu smakach, Spagetti z mięsem wieprzowym z karkówki, Karp w galarecie, Makaron tagliatelle z kurczakiem i chilli , Sałatka z tuńczykiem, Zapiekanka z cukinii z nuta ziołową, Kompot z owoców miękkich, Ratatui a’la Gousto, Przepis z kuchnia polska mi, gulasz z wołowiny, zapiekanka z mielonego, Brokuły, Słoneczna zupa marchewkowa , paluszki surimi, Kotlety mielone z buraczkami - VIDEO, Przepis z kuchnia tv gotowanie, Pasta pieczarkowa, Przepis z zupa z kapusty białej -, Sałatka Viva Italia, Barszcz czerwony z kulebiakiem, Marchewka z pomarańczową nutą, Faszerowane udka z kurczaka z sałatką - VIDEO, Kremowe tymbaliki z zielonego groszku, ryż z kurczakiem, Przepis z mieso z piekarnika, Papryka, z piersi indyka, Piersi z kurczaka z mozzarellą i pomidorami - VIDEO, Placki ziemniaczane, Ogórek, Przepis z sałatki z sałat