Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 sztuki
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Zapiekanka po rzymsku, Ryż, Sałatki, Placki ziemniaczane, zupa rybna z glow, Pomidorowy krem ze śmietaną, Kotlety z buraków, Gęsia szyjka nadziewana, Przepis z dania z kielbasy, Sałatka Biało-Czerwona, Pierogi z jagodami, Sałatka „kopciuszek”, Zapiekane parówki , Królewski tort, Zupa z dyni, Jajka, ryba na warzywach, mięso wołowe przepisy, Marynata Bombay Masala, na rosole, Sałatka mozarella&pomidore's, Przepis z karkówka pieczona w całości, Potrawka z kurczaka, Spaghetti , ciasto z serkiem mascarpone, Przepis z Sok z cytryn, Sałatka z kapusty włoskiej po hiszpańsku, Kotlety mielone z buraczkami - VIDEO, Ciasto na pizze, Brokuły, sos ze schabu, Przepis z desery w pucharkach, Grillowane ziemniaki cebulowe, Szybki obiad, Makaron z zupek chińskich z parówkami i sosem serowym, Zupa pomidorowa, Przepis z przystawki wegetariańskie, Szpinakowe naleśniki z sosem pomidorowym i mozzarellą, Kompot z malin, Parówki z cukinią w płatach lazanii, Bigos - VIDEO, surówki, Ryż z pomidorami i czosnkiem, Sałatka meksykańska z kurczakiem, zapiekanka z mielonego, Zapiekanki, Przepis z sos rybny przepisy, Przepis z mięsa na wielkanoc, Szpinak, zupa z żółtego sera, Piersi z kurczaka w cieście francuskim, krewetki z ryżem i sosem, Ratatui a’la Gousto, Rosół, Kaczka pieczona w piekarniku, Przepis z pieczeń z łopatki wieprzowej, Karczochy pieczone, Tagliatelle z rozmarynem, zapiekanka z makaronem, Babeczki z cukinii, Barszcz z kiszonych buraków, Gyros, Lin z wody, Wyśmienity tort naleśnikowy