Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 sztuki
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Pstrąg w migdałach, Babeczki z cukinii, Karp w galarecie, Rolada ziemniaczana, Zupa krem, Knedle serowo - truskawkowe, Carbonara, Pomidorowa tofucznica z pieczarkami, Ciasto brzoskwiniowo-pomarańczowe, Crostini z marchewką i czarnymi oliwkami, schab w sosie pieczeniowym, bomba malinowa, Przepis z kurczak z warzywami, Gulasz po węgiersku - VIDEO, Babka ziemniaczano pieczarkowa , ser żólty, Sosy, Przepis z kurczak po tajsku z kolendrą, Makaron z wołowiną i warzywami, dania o, Przepis z kasz kuskus, Sałatka Waldorff - VIDEO, Pikantny dorsz w cieście, Przepis z jajka na miekko, Przepis z farsz mięsny do krokietów, kurczak salatka, Przepis z zupy krem przepisy -, Lasagne z łososiem i małżami, Roladki drobiowe z fetą i papryką, Spaghetti z tuńczykiem, Zupa cebulowa, klopsiki z papryka, Kosmiczne ślimaki, Karkówka z grilla z sosem po cygańsku - VIDEO , Sałatka z ryżem i tuńczykiem, Sałatka Nicejska, Przepis z i suszonymi pomidorami, Szpinak, Masa makowa, Lekki bigos z warzywami i mięsem, Polędwiczki wieprzowe, Przepis z zapiekanka z makaronem serem, Zupa grzybowa, smazona kapusta, Zupa pieczarkowa, Lekki bigos z warzywami i mięsem, Sos indiański, Sałatka makaronowa z serem pleśniowym, Przepis z smażona pierś z kurczaka, Parówki w cieście serowym, Przepis z żółta przyprawa, desery czekolada, Sałatka z makaronem tortellini - VIDEO, Placki ziemniaczane, Ryba w ziołach, zupa z grzybami suszonymi, Kebab, Tłusty czwartek, desery i ciasta, Ziemniaki, Sałatki, Chrupiące ślimaki z kurczaka ze śliwką, kurczak zapiekany z serem, Golonka w piwie