Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Boeuf Bourguignon Julii Child , nalesniki meksykanskie, Kebab w kajzerce, Pikantna zupa pomidorowa z bazylią, Sałatka z kaszy jaglanej, szynki, szparagów z nutką parykowo ziołową , Zupa kalafiorowa, Ryba po grecku, sos pikantny do kurczaka, Barszcz stawropolski, Gorące rynki ., placek po węgiersku z kurczakiem, Ekologiczna pomidorówka, Przepis z DANIA Z MIESEM I WARZYWAMI, WARZYWA NA PATELNIĘ, Duszone warzywa, piers z kurczaka na obiad, sałatka z kuskus i z kurczakiem, Tortilla, Schab, Japońskie carpaccio, Kanapki z grillowanym kurczakiem i awokado, Przepis z pieczarki cebula, Zupa cebulowa, strogonowa, Zapiekanka ziemniaczano – serowa, Piankowe szaszłyki w galaretce, w galarecie, Sałatka warzywna z tuńczykiem, Grecki chleb z oliwkami, kurczak w miodzie, Jajka, Faszerowane cukinie , Placek po zbójnicku wersja 1, majonez do sosu, Flądra smażona, Przepis z bezmięsne sosy, Zupa a la Botwinka, Sos beszamelowy , Przepis z zapiekanka z kurkami, Obiad, francuskie z serem, Kanapki z wędzonym kurczakiem, oscypkiem i żurawiną, Indyk, Śledzie, Włoski dla początkujących, Lasagne drobiowa, Lasagne, Rumiane skrzydełka w miodowej bejcy , salatka z makaronem, Kanapki z grillowanym kurczakiem i awokado, Sałatka z paluszkami krabowymi i grejpfrutem, Placki, Przepis z obiad schab, SŁODKA BOMBKA :), Zapiekanka rodzinna, nowe przepisy z mięsa, deser gruszka, sosy z gotowanych jajek, Tłusty czwartek, Sałatka gyros warstwowa, Udka, marynowanie kurczaka, Zupa z dyni z pistacjami, Sałatka gyros z kurczaka