Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 sztuki
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Przepis z sezam i miód, piersi w warzywach, Kurczak, kotlety ze schabu, Sałatka z brokułami - VIDEO , Barszcz, Sałatka topinambura, Świąteczne naleśniki z białym serem, Gyros, Zapiekanka po rzymsku, Przepis z brokuły ser, Risotto z kurczakiem i warzywami, Baygun pulao z Bengalu, Przepis z sałatka ananas, Zupa pomidorowa, majonez jajko, Jesienna zupa z kasztanów, Żeberka - VIDEO, Grillowany kurczak w marynacie cytrynowej , Kanapki z oliwkami i żółtym serem “Jacek i Agatka”, Chrupiące trójkąty nadziewane kozim serem, miodem i lawendą, Krewetki w grzybach, Koktajl owocowy, bakłażan na parze, Mięsne klopsiki w pomidorowym sosie z ziołami, Przepis z ciasto latwe, Karp w galarecie, Kawiorowe kąski, Przepis z omlet z mięsem, Sałatka błyskawica, Soczysty kurczak z patelni z rozmarynowo-cytrynowym sosie , Karkówka z grilla z sosem po cygańsku - VIDEO , ciasto francuskie z mięsem, Przepis z gotowane mieso, Enchiladas z chilli con carne, Sos tzatziki do grilla , Kurczęta w sosie cytrynowym, Obiad z kapusty kiszonej, Polędwiczki po warszawsku - VIDEO, Przepis z zupy na żeberkach wędzonych, Placki, sos do selera naciowego, Pierś z kurczaka pieczona, Rybne pulpeciki z sosem tatarskim , ryby zupa, Rybne pulpeciki z sosem tatarskim , Przepis z kebab przepis knorr, Szpinak, Przepis z drób przepis, Kotlety mielone z buraczkami - VIDEO, Zupa cebulowa, Przepis z makaron z s, Łosoś, Risotto z warzywami , Latające naleśniki z kurczakiem i grzybami , Przepis z rozmarynu, Dania z ryżem, makaron na s, Sałatki, Risotto z kurczakiem i warzywami, Extra ziołowa lasagne z grillowanym bakłażanem, Naleśniki, Ryż, Krupnik z szynką