Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 sztuki
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Sałatka ryżowa z tofu, Sałatka z tuńczykiem, Babka Wielkanocna, Deser dla dzieci "Ośmiornica", Neapolitańskie spaghetti z pomidorami i szpinakiem, Przepis z ryba w koprze, piersi kurczak, Pierogi z kapustą i grzybami, Ziemniaki, Ziemniaki zapiekane w ziołach, gołąbki z kasza jęczmienna, Gulasz drobiowy z pieczarkami i pietruszką, Pieczony kurczak z sezamem i warzywami, Zupa z kurczaka i kukurydzy, Ryba po grecku, Kwas buraczany, Pieczona karkówka z zielonym pieprzem , Leczo, Chili con carne z kurczakiem i nachos , Sosy, Sałatka z jaj i szynki, Przepis z makarony z boczkiem, Przepis z sałatka z sosem czosnkowo ziolowym, roladka z boczku, Szaszłyki z boczkiem na grilla , Pudding czekoladowy, Pierogi leniwe granatowe, Makaron tagliatelle z kurczakiem i chilli , Gulasz po meksykańsku, Golonka, smażenie mięsa do kebaba, Grillowane kiełbaski z serem feta , Przepis z sola z piekarnika, ciasto d, Kasza, zupa czerwony barszcz, Jagnięcina z Kaszmiru, Przepis z sosy do mies, Grillowany kurczak w pięciu smakach, Potrawy wigilijne, Zapiekanka po rzymsku, Świąteczna sałatka jarzynowa z majonezem, mieso wolowe, indyk na obiad, Sałatka z kapusty pekińskiej , Dania z ryżem, czosnkowa sa, Pieczeń, sałatki włoskie, sałatki włoskie, sałatki, Przepis z zupa borowikowa z makaronem, sos do ryby z smietana, Karp w galarecie, Gyros z kurczakiem, Świąteczna makowa gwiazda - Poppy - seed cake, Przepis z Przyprawa do mięs knorr, przepisy na pasztet, Zupa jarzynowa, Pstrąg, Polędwiczki wieprzowe, Sałatki z makaronem, Schab pieczony ze śliwkami, Ziemniaki zapiekane w ziołach, Czereśnie z kremem z migdałów, Placki ziemniaczane