Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Zapiekanka z pieczarkami, Placki, Kanapka z pastą z tuńczyka i ogórkiem , Sałatka z cytrusami, Pieczone ziemniaczki, Kanapki z twarożkiem, miodem i figą , Sałatka z rukolą, suszonymi pomidorami i gorgonzolą, Sałatki z kurczakiem, dla diecie, SCHABOWY Z WARZYWAMI I KUS KUSEM :), Golonka czosnkowa, Bonda bread, Przepis z przyprawy do cielęciny, Sałatka z kapusty pekińskiej , Przepis z pulpety z mięsa wieprzowego, Przepis z mini szaszłyki, Zapiekanka ziemniaczano – serowa, Przepis z wołowina duszona, Pomidory faszerowane mięsem mielonym, Pstrąg, Zupa grzybowa, Sałatka z brokułami i jajkiem, Marynowany bakłażan, Gorące rynki ., Szybki obiad, Tajska zupa, Salsa, Gulasz po polsku - VIDEO, Suflet czekoladowy, Smaczny gulasz rybny, Naleśniki ze szpinakiem i serem pleśniowym , Krupnik, Chrzanowa sałatka z pstrągiem, papryki czerwone, Sałatka z kurczakiem i ananasem - VIDEO, Przepis z piersi z, ryba z cukinia, schab środkowy pieczony, Kotlety mielone z buraczkami - VIDEO, Udka, Przepis z filet z warzywami, gulasz z łopatki wieprzowej z cebulą, Kanapka z pastą serową blue i truskawkami , Zupa grochowa, sałatka z mozzarella, Sałatka kebab - VIDEO, Deser dla dzieci "Pingwinek", salatka y brokula, Przepis z Nudle knorr, Hajducki szaszłyk, Świderki z warzywami, Przepis z włoska, Zupa kalafiorowa, Śniadaniowa kanapka z szynką i świeżym ogórkiem , kuchnia niemiecka, Przepis z pieczone skrzydełka w miodzie -, Zapiekanka z pieczarkami, jajka majonez, Indyjskie lody pistacjowo-kardamonowe, sosy do ziemniakow z warzywami, Sałatka z brokułami - VIDEO , Łosoś, Sosy, roszponka salata