Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 sztuki
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Panierowana ryba z sosem tatarskim , Czerwona papryki, Karp, potrawka z ryżu, Szaszłyk z indyka z chorizo , Ryż smażony z jajkiem, boczkiem i dodatkami, Matar Panir - potrawa z indyjskiego sera, Sosy, Zapiekanka z ziemniaków, mięsa i pieczarek, Domowe nachos , kurczak duszony w sosie śmietanowym, Przepis z ciasta na, Risotto, pieczony schab w rękawie, Zapiekanka ziemniaczano – serowa, Przepis z sos brokulowy, Sałatka warzywna z tuńczykiem, Przepis z sos do sałaty, Sałatka z szynką i serem, Zupa z dyni, Zupa kalafiorowa, Steki z karkówki w ziołowym sosie - VIDEO, Przepis z ryz przepisy, mięso ze szparagami, Przepis z przepisy ogorki, Ryba, Carbonara, Zupa pomidorowa, Ryż smażony z warzywami, Zupa z halibuta, Zupa szczawiowa, Kasza, Przepis z piers kurczaka, Dip do grillowanych warzyw , Spaghetti Bolognese, Kanapka włoska , Kebab, Tarta z rabarbarem i lodami waniliowymi Carte d'Or, Grillowany kurczak w curry , Zupa z gruszki, Kotlet de volaille - VIDEO, Pasta z wędzonego halibuta – „Smakosz”, Pączki chińskie, sos-do-makaronu, salatka kuchnia grecka, Gulasz z indyka z jabłkami, Placki, owoce wino, ryba z maslem, Przepis z ryz z sosem meksykanskim, Przepis z piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozzarellą, desery czekolada, Zapiekanka rodzinna, Ślimaki z czosnkiem i pietruszką, Oscypkowe miseczki , zapiekanka z pieczarkami i ziemniakami, Placek po zbójnicku wersja 1, Gołąbki, Leczo z cukinii, Udka w papryce, Zapiekanka z ziemniakow, Przepis z sos do zapiekanki makaronowej, Grillowane żeberka BBQ