Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Makaroniki kokosowe, Sałatka z kulkami srowymi i rzeżuchą , Potrawy wielkanocne, Ryba, Soczysta karkówka z warzywami z grilla, Sałatki, Makaron z kurczakiem i pieczarkami, mieso z piekarnika, Dania z ryżem, bezmięsne z ziemniakami, Kapusta z grochem, rosyjska kuchnia, Ziemniaki zapiekane w ziołach, Przepis z zapiekanka z mielonego, Aromatyczne ziemniaki z czosnkiem, Sałatka z porów, Sałatka gyros z kurczaka, schab makaron, Burgery wołowe , Wielkanocne ciasteczka ., Zupa jarzynowa, Sandacz smażony w borowikach, grill kurczak, klopsiki rybne, Przepis z z fetą, musztarda do sosu, Soczyste polędwiczki wieprzowe z sosem śmietanowo - majonezowym, Przepis z jajka bez jajek, Pieczony kurczak z groszkiem i sezamem, Ryż, Przepis z patelnia kurczaka curry z warzywami, Sałatka Nicejska, Polędwiczka z grzybami, Przepis z Pieprz w kulkach, Sałatka z porów, ryż z kurczakiem, Meksykańskie placki fajitas z warzywami, Makaron zapiekany ze szpinakiem, Zupa kalafiorowa, Przepis z sałatki obiadowe, Sos pomidorowy do gołąbków, Sałatka z kremową dynią i syropem balsamicznym, Prosta sałatka z pieczonymi pomidorkami, Zupa z dyni, zupo pomidorowa, Kebab w kajzerce, Obiad, jajka faszerowane rybą wędzoną, Rosół, Kapuśniak, Sałatka z dyni z serem feta i pomidorkami cherry, Zupa krem z dyni - VIDEO, ser mozzarella suszone pomidory, Kanapki z pastą jajeczną i wędzonym łososiem, szynka mielona, Sałatka Nicejska, Jajka, Makaron, Przepis z pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami, sałatka z kurczakiem i serem plesniowym, Utopence, salatka z pomidora, jajka w sosie szczypiorkowym, Frytki z ciepłym sosem serowym