Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Przepis z np deser, l kefiru, Cukiniowe frykadelki , Satay – szaszłyki, Schab w pięciu smakach, Bitki wołowe w sosie pomidorowym, Mięsne kulki z niebieskim serem , só i pieprz, Przepis z ser cukier, Przepis z makaron sos ser, Sałatka z surowego kalafiora , Rosół, Sos czosnkowy , Dipy, Przepis z mieso smażone, Naleśniki, Musaka, Placki ziemniaczane, Lody malaga podawane na talarkach z sernika, Buritas, Sałatka grecka z fetą, Sałatka z brokułami - VIDEO , Sałatka „kopciuszek”, Zielona fasolka z grillowanymi pomidorami, Tajska zupa, Naleśniki z kurczakiem i grzybami, Kotlety, Przepis z świeży szpinak sałatka, Przepis z roladki ze schabu, Przepis z Przyprawy w mini kostkach, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, kotlety mielonego, Przepis z sałatka z cukinia -, chilli sos, Sałatka warzywna z tuńczykiem, Żeberka po chińsku, Zupa warzywna, Sałatka grecka z fetą, Kanapki z wiejskim serkiem, curry i kiełkami słonecznika, Kanapki z wiejskim serkiem, curry i kiełkami słonecznika, Skrzydełka w sosie sojowym z miodem, Duszone gołąbki z grzybami i kaszą jęczmienną, Spaghetti , Przepisy świąteczne, marchwie, Baba ziemniaczana z żeberkami, Śledź w zalewie wiśniowej, kurczak ze serem, Pulpety , Kanapki z pastą z wędzonego pstrąga z przepiórczym jajem, obiad mieso wieprzowe, Przepis z pierś z kurczaka w przyprawach, Zapiekanka Gyros , Lasagne, Żeberka, Golonka, Łosoś, tofu z warzywami, Kanapki z grillowanym kurczakiem i awokado, Ryba, ugotowani pl krewetki, Przepis z sałatka z szparagami, Zapiekanka z ziemniaków, mięsa i pieczarek, makaron zapiekany w piekarniku