Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Spaghetti Toscana w paprykach, Sos czosnkowy , Sałatki, Zupa z indyka i bakłażanu, Gyros, kiszone, Kurczak duszony z fasolką, Pieczony schab z ziołowym nadzieniem i sosem pieczarkowym, pieczone ćwiartki z kurczaka, Kanapka z grillowanymi warzywami doskonała na drugie śniadanie, Makaron, Zapiekanka meksykańska, wieprzowina w sosie chrzanowym, kotlet j, Śledzie, Amok Moan, Sałatka Nicejska, Knedle z mięsem, Chleb Naan wg starej receptury, Pikantne klopsiki z kapustą i ziemniakami, Przepis z zupa serowa z serków topionych -, Szaszłyki z karkówki, Zupa grzybowa, makaron dla dzieci, Mielone, Przepis z filet z pieprzem, Sałatka Gyros, Tagliatelle z warzywami w sosie śmietanowym, Przepis z kurczak duszony w warzywach, sałatka z gotowanych ziemniaków, Bigos domowy, Karkówka, Pierogi, makaron z chili, Przepis z sos makaronu, Przepis z mieso na s, Makaron tagliatelle z kurczakiem i chilli , Klopsiki w sosie, Kopytka z żółtym serem, bitki wołowe duszone w warzywach, Chrupiące pikantne orzechy, Sałatka Gyros, Zupa pieczarkowa, Kotlety wieprzowe z szałwią i jabłkiem, Wykwintna sałatka śledziowa z majonezem , Pyszne jaja przepiórcze na sałatce jarzynowej, Żeberka - VIDEO, Pieczona daktyle z jabłkami, Schab w pięciu smakach, Ryba, oliwa z czosnkiem, Cebula faszerowana mięsem z mozarellą i bazylią, Przepis z Kurczak kostka, ziemniaki pokrojone w plastry, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, Przepis z żurawina suszona, Naleśniki, Przepis z krewetki mrożone, obiad s, Ciasto bawarskie, Słodkie węgierskie knedle ze śliwką, Miodowe pieczone bakłażany, Zupa szczawiowa, Przepis z sos miesmy