Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 sztuki
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej 1l wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez ok. 20 min. Po tym czasie przecedź wywar.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar do smaku torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki i wlej do niej nie wielką ilość zupy i wymieszaj, czynność powtórz aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej całą śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Ciasto na pizze, Przepis z makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym, Dipy, łatwy gulasz, Salsa, Kasztany na winie marsala, Pyszne lody malaga nadziewana czekoladą, Gulasz wieprzowy z grzybowym sosem, Lody waniliowe z imbirem i rabarbarem, Przekąski, makaron kurczak, Sałatka z serem camembert , Przepis z pieczeń gotowana, Tłusty czwartek, Zapiekanka Gyros , Szpinak z papryką, Tortilla - VIDEO, Herbata truskawkowo - tropikalna z lodami, Zupa z soczewicy, Przepis z pieczeń wolowa, Przepis z mieso wolowe, Grillowany kurczak w sezamie , Ziemniaki zapiekane w ziołach, Barszcz, Zapiekanka po rzymsku, Przepis z rizotto z warzywami, Grillowany kurczak na ostro, Przepis z jagniecina z curry po indyjsku, Gyros, Carbonara, Przepis z skrzydełka pieczone w sosie, mielone orzechy laskowe, Kotlety cielęce po mediolańsku, karkówka pieczeń, Sałatka z brokułami - VIDEO , Wyśmienity dorsz z ogórkiem, Zupa krem z dyni - VIDEO, Amerykański królik , Przepis z sos z mięsa od szynki, przepisy na obiad kurczak, z kapustą, Pierogi, Smaczny smażony szczupak, szpinak z makaronem, Sałatka z ryżem, brzoskwiniami i groszkiem, Makaron z kurczakiem, pieczarkami i szpinakiem , Quesadillas - VIDEO, Przepis z Polędwiczki na patelni, Tagliatelle zapiekane z łososiem w sosie ziołowo-musztardowym, Przepis z makarony wo, Sandacz z krabami w papilotach, Sałatka ziemniaczana z majonezem, Ciasteczka z sera i rozmarynu, Szaszłyki z boczkiem na grilla , Przepis z maso, Grillowane żeberka z miodem i ostrą papryką, Owocowo-ziołowa sałatka serowa, Przepis z danie bezmięsne, Przepis z smacznie gotuj, Polędwiczki wieprzowe, Fasolka po bretońsku z kiełbasą, Risotto z kurczakiem i warzywami, Potrawy wielkanocne, Placki ziemniaczane