Dodaj do ksiązki kucharskiej Barszcz czerwony zabielany

Barszcz czerwony zabielany

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Barszcz czerwony zabielany - składniki:

  • ziele angielskie - 4 ziarna
  • śmietana 18% - 3 łyżki
  • świeży koperek - 0.5 pęczka
  • woda - 1 litr

Barszcz czerwony zabielany - Sposób przygotowania:

  1. Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  2. Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  3. Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  4. Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej

BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Barszcz czerwony zabielany
    1.Rozdrobnij włoszczyznę, zalej litrem wody i zagotuj. Dodaj wędzonkę oraz przyprawy i gotuj wywar na wolnym ogniu przez około 20 minut. Po tym czasie przecedź zupę.
  • 2
    Barszcz czerwony zabielany
    2.Wędzonkę drobno pokrój i dodaj z powrotem do zupy. Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.
  • 3
    Barszcz czerwony zabielany
    3.Śmietanę przełóż do miseczki. Wlej do niej niewielką ilość barszczu i wymieszaj. Czynność powtórz, aż śmietana nabierze temperatury zupy. Następnie przelej śmietanę do barszczu i wymieszaj. Dzięki temu zupa będzie bardziej kremowa.
  • 4
    Barszcz czerwony zabielany
    4.Barszcz podawaj z posiekanym świeżym koperkiem.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BARSZCZ CZERWONY EKSPRESOWY KNORR

    Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Sos beszamelowy , Zupa cebulowa, Leczo, Owocowa sałatka z krewetkami, kuchnie, Przepis z kurczak w warzywach, Tortilla, Pieczeń, Sałatka z brokułami i jajkiem, Kogutki – kluski z makiem, Przepis z NA FASOLE, Przepisy świąteczne, farsz do naleśników, Chińskie sajgonki, Polędwiczki wieprzowe z chrupiącą skórką - VIDEO , Przepis z obiad z mięsem mielonym, Gniazdka nadziewane bekonem, Zapiekanka ziemniaczana z cukinią i pomidorami, mieso z piekarnika, Gulasz po polsku - VIDEO, Sałatka Nicejska, Zawijaski z serem i natką pietruszki, Zapiekanka z trzech serów, Ciasto z wiórkami kokosowymi, poledwiczki wieprzowe, Gulasz po węgiersku - VIDEO, kurczak po chińsku z warzywami i ryżem, Śledź w occie, zapiekanka ryżowa, ryba zapiekana w piekarniku, obiad dla dzieci, Sałatka z kurczakiem i malinowym sosem vinaigrette, Przepis z bakłażan zapiekany z mięsem mielonym, Ryba po grecku, Spaghetti , Pierś z kurczaka, Przekąski, Pstrąg, Glazurowana szynka z goździkami, Grillowany kurczak w marynacie jogurtowej z cytryną, Sałatka ze śmietaną, Szpinak, Warzywa, Sałatka bawarska, Przepis z mięso mielone z indyka, Jajecznica z pomidorami, Sałatka szefa kuchni tatra chalet z pieczonym oscypkiem w otulinie z płatków kukurydzianych, Przepis z ryż z kurczakiem, Żeberka w kapuście, sos do placków ziemniaczanych, przepis na zapiekanke z piekarnika, Karp, Przepis z sałatki z wędzonym kurczakiem -, obiad z ryżem, Sałatka Cobb z kurczakiem, Zupa krem z dyni - VIDEO, Miętus w winnym sosie, Sałatka z kurczakiem i ananasem - VIDEO, Przepis z sałatki z ryżem, Łosoś, Zapiekanka ziemniaczana z cukinią i pomidorami, Świąteczny indyk pieczony, Amerykańskie babeczki , pierogi z mięsem farsz