Dodaj do ksiązki kucharskiej boczek faszerowany

boczek faszerowany

Drukuj Pobierz PDF
90 minut 1 osób średnie Autor: paulinkaa24

boczek faszerowany - składniki:

boczek faszerowany - Sposób przygotowania:

  1. Płat boczku surowego bez skóry, rozbić delikatnie tłuczkiem, posmarować musztardą po "chudszej" stronie boczku. Doprawić troszkę wegetą , przyprawą do gyrosa i pieprzem.
  2. Do mięsa mielonego dodać poszatkowaną, zeszkloną cebulę, paprykę w drobniutką kostkę, ogórka startego na tartce, jajko. Wyrobić i doprawić do smaku.
  3. Na boczek wyłożyć farsz z mięsa mielonego, zawinąć owijając nicią. Popruszyć przyprawami. Piec do momentu kiedy się zarumieni. Dobre na zimno jako wędlina na kanapki, jak i zarówno na ciepło do obiadku:)
Dodaj do książki kucharskiej

BOCZEK FASZEROWANY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Płat boczku surowego bez skóry, rozbić delikatnie tłuczkiem, posmarować musztardą po "chudszej" stronie boczku. Doprawić troszkę wegetą , przyprawą do gyrosa i pieprzem.

2

Do mięsa mielonego dodać poszatkowaną, zeszkloną cebulę, paprykę w drobniutką kostkę, ogórka startego na tartce, jajko. Wyrobić i doprawić do smaku.

3

Na boczek wyłożyć farsz z mięsa mielonego, zawinąć owijając nicią. Popruszyć przyprawami. Piec do momentu kiedy się zarumieni. Dobre na zimno jako wędlina na kanapki, jak i zarówno na ciepło do obiadku:)

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA DO GYROSA KNORR

    Przyprawa do gyrosa Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    LIŚCIE WINA I DESKA SERÓW, CZYLI WINOGRONA SĄ WSZĘDZIE.

    Winogrona w kuchni wykorzystywane są w całości, łącznie z liśćmi. Liście winogron służą bowi...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Spaghetti Szefa Extra ziołowe z pomidorami , Szaszłyki z diabła morskiego z chorizo i kindziukiem, Bigos, zapiekanka z ciastem francuskim, Rosyjska sałatka jarzynowa, sałatka z fetą, jabłka zawijane w ciasto, Drób z owocami, Placki ziemniaczane, czosnek z pomidorami, Faszerowana papryka mięsna - VIDEO, Stroganoff z kiełbasy, Kotlety mielone z buraczkami - VIDEO, Zapiekanka z kurczaka z warzywami, Pasta czeska z topionego sera, Przekąska z grillowanego indyka, Ziemniaki, naleśniki z mięsem mielonym, Margherita, Dipy, pieczarki zi, Śledzie, Sałatka Con Pollo, Przepis z desery w pucharkach, Zupa cebulowa, Zupa krem z dyni - VIDEO, knorr przyprawy do makaronu, Kolorowy pasztet warzywny, Gros- sałatka warstwowa, Leczo z cukinii, Przepis z mieso z piekarnika, Przepis z polędwiczka, Sałatka z selera i buraczków z jabłkiem, Faszerowane pieczarki, Ryba, Bażant w śmietanie, Sałatka Gyros, Spaghetti Bolognese, udka z kurczaka pieczone w piekarniku, Karkówka z grilla z sosem po cygańsku - VIDEO , Włoskie kotleciki, Spaghetti z tuńczykiem, Wyśmienita sałatka z selerem, Przepis z sałatki z łososiem, zapiekanka ryżowa, Zapiekane mięso z makaronem , Lasagne z owocami morza, Potrawy wigilijne, Zupa z cukinii, Przepis z sałatka z cykorią i pomidorami, Sałatka Gyros, Karp w galarecie, Pierś z kurczaka pieczona, Przepis z zupa czosnkowa z serem, Łosoś, gotowe kuchnie, Przepis z makaron i sos, jablko, Przepis z makaron do, racuszki z jabłkami, Zupa ogórkowa, Przepis z zapiekanka knorr, Musaka, Kaczka