Dodaj do ksiązki kucharskiej Camembert zapiekany z łososiem

Camembert zapiekany z łososiem

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: pasibrzuch

Camembert zapiekany z łososiem - składniki:

  • łosoś - 4 sztuki
  • camembert - 4 sztuki
  • żurawina - 4 łyżeczki
  • natka pietruszki - 2 łyżeczki
  • sok z cytryny - 1 sztuka
  • sól
  • pieprz

Camembert zapiekany z łososiem - Sposób przygotowania:

  1. Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.
  2. Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.
  3. Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę
Dodaj do książki kucharskiej

CAMEMBERT ZAPIEKANY Z ŁOSOSIEM - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.

2

Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.

3

Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę

  • 4
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    TAJEMNICZE AROMATY Z DALEKIEGO WSCHODU. MIESZANKA GARAM MASALA.

    Tajemnicza i aromatyczna mieszanka często pojawiająca się w przepisach kuchni indyjskiej to ...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    BY NAUKA PRZYCHODZIŁA ŁATWO

    Przed Twoim dzieckiem 10 długich miesięcy intensywnego szkolnego wysiłku. Nie jest tajemnicą...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: