Dodaj do ksiązki kucharskiej Duszone żołądki drobiowe

Duszone żołądki drobiowe

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób średnie Autor: garlic

Duszone żołądki drobiowe - składniki:

  • kukurydza konserwowa - 3 łyżki
  • sos sojowy grzybowy ciemny - 1 łyżka
  • oliwa do smażenia

Duszone żołądki drobiowe - Sposób przygotowania:

  1. Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.
  2. Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.
  3. Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.
  4. Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Dodaj do książki kucharskiej

DUSZONE ŻOŁĄDKI DROBIOWE - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.

2

Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.

3

Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.

4

Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    FIX DO POTRAW CHIŃSKICH KNORR

    Fix Do potraw chińskich Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK GOTOWAĆ JESIENIĄ? GULASZE I INNE DANIA DUSZONE.

    Najlepszy pomysł na chłodne dni to dobry, domowy gulasz. To tak jakbyśmy dostali dodatkowe o...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: