Dodaj do ksiązki kucharskiej Filet z indyka gotowany na parze

Filet z indyka gotowany na parze

Drukuj Pobierz PDF
45 minut 2 osób średnie Autor: przepisy.pl

Filet z indyka gotowany na parze - składniki:

  • filet z indyka - 1 sztuka
  • maggi - 2 łyżki
  • sól i pieprz
  • oliwa z oliwek - 2 łyżki

Filet z indyka gotowany na parze - Sposób przygotowania:

  1. Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.
  2. Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.
  3. Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.
Dodaj do książki kucharskiej

FILET Z INDYKA GOTOWANY NA PARZE - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.

2

Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.

3

Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.

  • 4
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK DOBIERAĆ ZIOŁA DO DAŃ? ZIOŁA SUSZONE A ŚWIEŻE.

    Dziś jeszcze o ziołach i przyprawach. Temat rzeka. Aby wzmocnić intensywność przypraw można ...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    LETNIA OCHŁODA. JESZCZE O CHŁODNIKACH.

    I jeszcze jeden rodzaj chłodników, które chciałbym Wam zaproponować. Na mleku, ale bez burak...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Kolorowy talerz faszerowanych jaj, naleśniki bez mleka -, z grilla elektrycznego ziemniaki, Ciabatta , sos sojowy przepis, Rolada ziemniaczana, Karkówka z grilla z sosem po cygańsku - VIDEO , Zawijaski z łososiem, Zapiekanka Gyros , Zupa ogórkowa, Przepis z desery ciasto, Zupa pieczarkowa, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, Sałatka z owoców egzotycznych z sosem curry, Zapiekany Pan Kartofel, na potraw, na placki, Zupa krem ze słodkiej kukurydzy, Mielone z ryby, Zupa grzybowa, Roladki z indyka w pomidorowym sosie, Przepis z kotlety mielone przepisy, Pierś z kurczaka z papryką czerwoną , Barszcz "cynamonowy wieczór", Pomidorowa tofucznica z pieczarkami, Ratatui a’la Gousto, Pikantne kuleczki, Wrapp z kurczaka w pszennej tortilli , Przepis z zupa z kapusty białej -, bezmięsne z ziemniakami, Proste kotleciki z jajka, Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą, Przepis z mieso na wielkanocny obiad, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, Tęczowa sałatka , Pieczeń, Pstrąg panierowany w orzechach, Przepis z fasola czerwona z puszki, Śledzie, Seler, Kaczka, Pierogi z kapustą i grzybami, Sałatka z grillowanymi nuggetsami, Placki ziemniaczane, Sos z kaparami i anchois, Risotto, Obiad ryż z warzywami, Zupa cebulowa, kurczak w pięciu smakach przepis, Zapiekanka z brokułami, grillowanym kurczakiem i mozzarellą, Przekąski, leczo z cukinii z kielbasa, Barszcz, filet kurczaka, Kolorowe babeczki , Schab z jabłkami i sezamem, Krem brokułowy, Przepis z posiekanej natki, Przepis z gotowanie okrasa pl, Galaretkowe muffinki z bitą smietaną, Przepis z sos knorra, Ryż, Przepis z gruba, Sałatki z kurczakiem