Dodaj do ksiązki kucharskiej Filet z indyka gotowany na parze

Filet z indyka gotowany na parze

Drukuj Pobierz PDF
45 minut 2 osób średnie Autor: przepisy.pl

Filet z indyka gotowany na parze - składniki:

  • filet z indyka - 1 sztuka
  • maggi - 2 łyżki
  • sól i pieprz
  • oliwa z oliwek - 2 łyżki

Filet z indyka gotowany na parze - Sposób przygotowania:

  1. Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.
  2. Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.
  3. Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.
Dodaj do książki kucharskiej

FILET Z INDYKA GOTOWANY NA PARZE - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Filet umyj, oczyść i osusz w ręczniku papierowy, i pokrój na małe kotleciki.

2

Osobno mieszaj przyprawy i olej i włóż do nich piersi, a następnie odstaw na godzinkę.

3

Po tym czasie przełóż filet do naczynia do gotowania na parze i gotuj około 30 minut.

  • 4
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DUSZONA WIEPRZOWINA. GOLONKA NIE TYLKO DLA PANÓW.

    Golonka wieprzowa to doskonałe, delikatne mięso, które odpowiednio potraktowane, będzie rozp...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK GOTOWAĆ JESIENIĄ? GULASZE I INNE DANIA DUSZONE.

    Najlepszy pomysł na chłodne dni to dobry, domowy gulasz. To tak jakbyśmy dostali dodatkowe o...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

ryba gotowana w mleku, Grillowany karmazyn z masłem ziołowym, Placki, świeży tymianek, Zapiekanka Gyros , Przepis z farsz meksykański, pieczony filet z ryby, Kurczak piersi z kurczaka, Makaron zapiekany ze szpinakiem, Kurczak w curry z brokułami, Francuskie hot dogi z ciemnym sosem piwnym, Sosy, Carbonara, Piersi z kurczaka z mozzarellą i pomidorami - VIDEO, Grillowane brzoskwinie z lodami tiramisu, Kebab, Aromatyczna karkówka z patelni, Przepis z Cytryna, Sałatka z dynią i kremowym łososiem, Kanapki z śródziemnomorską salsą z tuńczykiem, cebula duża, sosy do pierogów, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i szpinakiem, Zupa z makaronem ryżowym, Sos czosnkowy na wódce, Cepeliny z kapustą, Risotto, Grillowana pierś z kurczaka z dynią, serem feta i świeżą kolendrą, ja cukinia, Ryż palao z pieczarkami, Zupa pieczarkowa, salatka z makaronem chinskim, ryba z warzywami na patelnie, kuchnia polska gotowanie, Pomidory po hiszpańsku, Szybki obiad, Naleśniki, Sałatka z dynią w curry, Rolada z dwóch mięs, Makaron, Tortilla - VIDEO, Przekąski, Przepis z kotlet jajeczny, Salsa, Przepis z mięso mielone z indyka, Przepis z mieso w ciescie, Sos czosnkowy , Sałatka makaronowa z fetą i oliwkami, Chińskie sajgonki, mieso schabowe, Sos włoski do spaghetti, Pieczone udka z boczkiem, łosoś dzwonki, roladki z wołowiny, Mielone, Sałatka gyros warstwowa, Knedle ze śliwkami, Parówki z rodzynkami, Sałatka warzywna z tuńczykiem, lasagne z mięsem mielonym, Makaronowa zapiekanka z kiełbasą, Sos szodonowy, ziemniaki w ziołach, Tinga de Pollo czyli wyśmienite nadzienie z kurczaka