Dodaj do ksiązki kucharskiej Gulasz wołowy

Gulasz wołowy

Drukuj Pobierz PDF
90 minut 8 osób średnie Autor: garlic

Gulasz wołowy - składniki:

  • czerwona fasola z puszki - 1 opakowanie
  • cebula - 3 sztuki
  • czosnek ząbki - 2 sztuki
  • koncentrat pomidorowy - 2 łyżki
  • olej do smażenia

Gulasz wołowy - Sposób przygotowania:

  1. Mięso pokrój w kostkę i podsmaż. Cebulę posiekaj i zeszklij. Dodaj do mięsa.
  2. Całość zalej wodą i duś pod przykryciem na wolnym ogniu przez 60 minut.
  3. Na pozostałym oleju podsmaż pokrojoną w kostkę paprykę i marchewkę. Dodaj do mięsa wraz z posiekanym czosnkiem.
  4. Fix Gulasz Knorr dodaj do gulaszy cały czas mieszając. Duś 20 minut.
  5. Pod koniec gotowania dodaj fasolę i koncentrat pomidorowy. Wymieszaj.
Dodaj do książki kucharskiej

GULASZ WOŁOWY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Mięso pokrój w kostkę i podsmaż. Cebulę posiekaj i zeszklij. Dodaj do mięsa.

2

Całość zalej wodą i duś pod przykryciem na wolnym ogniu przez 60 minut.

3

Na pozostałym oleju podsmaż pokrojoną w kostkę paprykę i marchewkę. Dodaj do mięsa wraz z posiekanym czosnkiem.

4

Fix Gulasz Knorr dodaj do gulaszy cały czas mieszając. Duś 20 minut.

5

Pod koniec gotowania dodaj fasolę i koncentrat pomidorowy. Wymieszaj.

  • 6
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    FIX GULASZ KNORR

    Fix Gulasz Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WIELKANOCNE PRZEBOJE. ŁOSOŚ W GALARECIE.

    Na naszym, pięknie nakrytym, stole świąteczny zazwyczaj pojawia się jakieś danie z ryb. ...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Przepis z piersi z kurczaka pieczone -, Schab, Tarta z kurczakiem, Przepis z pieczone pałki z kurczaka, Przepis z zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym, Przepis z Kartacze z mięsem mielonym, Drożdżowe kluski z jagodami, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, czarna oliwka, kuchnia polska, Wykwintny stek Surf&Turf, Pyzy z mięsem pachnące tymiankiem, Przepis z żeberka pieczone -, sosy do mięsa drobiowego, Zupa jarzynowa, Sos beszamelowy , Jajka, Przepis z udziec wołowy, zupa z mrożonego szpinaku, Przepis z smażona kaczka, Przepis z Kotlety mielone rybne, Krupnik, Sałatka Cezar - VIDEO, Delikatne marynowane małże, Roladki nalesnikowe z jajkiem, SAŁATKA OWOCOW, Kurki w śmietanie, Zupa grzybowa, Sałatka wiosenna z awokado, Jesienna sałatka, Sałatka z buraczków układana warstwowo, Ciasteczka czekoladowo - pomarańczowe, Kluski , Schab w pięciu smakach, Przepis z kapusta włoska, Leczo z cukinii, Dynia, Makaron, Lodowe trio "Klaun", Lody truskawkowe z wafelkami "Motyl", Krabowe tartinki San Sebastian, zupa z białej kiełbasy, sos do kotletow schabowych, Ryba, Sałatki z kurczakiem, Zapiekane pieczarki z cebulą, jalapeno i masełkiem czosnkowym, Sałatka z surimi i porem, Lody kokosowe z owocami "Budzik", Gulasz po polsku - VIDEO, Sos czosnkowy na wódce, łosoś w ogórkowej łusce, Zupa brokułowa, Smaczne rybne klopsiki, Carbonara, Lody waniliowe i truskawkowe z wafelkami "Paw", Lody kokosowe "Tropikalne wyspy", Przepis z makarony z sosem c, Gulasz po polsku - VIDEO, Rolada ziemniaczana, Przepis z sos po chińsku, Złote udka, Przepis z sałatka z wołowina, Pierogi, obiad w pół godziny