Dodaj do ksiązki kucharskiej Makaron z parówkami

Makaron z parówkami

Drukuj Pobierz PDF
45 minut 4 osób łatwe Autor: garlic

Makaron z parówkami - składniki:

  • jajka - 4 sztuki
  • natka pietruszki - 1 pęczek
  • pieprz do smaku
  • oliwa do smażenia

Makaron z parówkami - Sposób przygotowania:

  1. Makaron ugotuj al dente w wodzie z dodatkiem Bulionu cielęcego Knorr i odcedź.
  2. Pieczarki umyj, pokrój w ćwiartki i podduś na oliwie.
  3. Parówki pokrój w plastry i również podsmaż. Przełóż wraz z pieczarkami i makaronem do szerokiego garnka. przesmaż lekko na oliwie.
  4. Wlej rozmieszane jajka, dopraw pieprzem, dokładnie wymieszaj. Smaż tak długo, aż jajka się zetną. cały czas mieszaj. Całość posyp natką pietruszki i udekoruj pomidorami.
Dodaj do książki kucharskiej

MAKARON Z PARÓWKAMI - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Makaron ugotuj al dente w wodzie z dodatkiem Bulionu cielęcego Knorr i odcedź.

2

Pieczarki umyj, pokrój w ćwiartki i podduś na oliwie.

3

Parówki pokrój w plastry i również podsmaż. Przełóż wraz z pieczarkami i makaronem do szerokiego garnka. przesmaż lekko na oliwie.

4

Wlej rozmieszane jajka, dopraw pieprzem, dokładnie wymieszaj. Smaż tak długo, aż jajka się zetną. cały czas mieszaj. Całość posyp natką pietruszki i udekoruj pomidorami.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BULION CIELĘCY KNORR

    Bulion cielęcy Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    KLASYCZNE DESERY LODOWE. KOKTAJLE LODOWE. GRANITA.

    Lody i owoce wzajemnie uzupełniają się. Do jagód, malin, truskawek czy jeżyn pasują lody wan...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

mieso z warzywami, Przepis z ze sliwkami, Klasyczny mleczny shake, fasolka z boczkiem, sosy z bulionu, Dip do grillowanych warzyw , Chińskie sajgonki, Tortille po Toskańsku, Dolma, Sałatka z porów, Sałatka z serem feta II, Przepis z kostki bazylia, kurczak z ryżem i warzywami a la risotto, salatka do grilla , Sałatka gyros z kurczaka, Bigos, Naleśniki z kurczakiem i grzybami, Sałatka z marchewki gotowanej , Tagiatelle quatro fromaggi z wędzonym łososiem, "Żółwiki" marakonowe z nadzieniem i sosem serowo-pieczarkowym, Zapiekanka z brokułów, Żeberka - VIDEO, Bolońskie penne z brokułami, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, Koktajl owocowy, Przepis z gołąbki smażone, zołty ser, Zupa kalafiorowa, Sałatka z ryżem i tuńczykiem, Kaczka, Dipy, Tarta z dynią i kozim serem, Sałatka makaronowa z fetą i oliwkami, tortilla po meksykańsku, Placki, Placuszki z selera, Sos do grilla, Placuszki z cukinii, Przepis z sos słodko kwaśny z makaronem, Zupa jarzynowa, Potrawy wielkanocne, Przepis z papryka kurczak, baklazan faszerowany, Przepisy świąteczne, Karp w galarecie, Przepis z mieso w makaronie, Sałatka makaronowa z fetą i oliwkami, Kanapka dla dzieci "Rybka", Przepis z zupa mu, Zapiekanka z ziemniakow, ogórki z papryka, Przepis z sałata z łososiem, Przepis z ciasto j, Przepis z ciemne piwo, Plastry cukinii z pomidorami i cynamonem - VIDEO, Truskawki z migdałami, Zupa Harira z ciecierzycą, Leczo, Chińskie wspomnienia, Wiosenny kapuśniak, Sałatka warzywna z tuńczykiem, Przepis z Zapiekanka z ryżem i piersią z kurczaka, Ratatui a’la Gousto, co do kotletów mielonych