Dodaj do ksiązki kucharskiej Makaron z parówkami

Makaron z parówkami

Drukuj Pobierz PDF
45 minut 4 osób łatwe Autor: garlic

Makaron z parówkami - składniki:

  • jajka - 4 sztuki
  • natka pietruszki - 1 pęczek
  • pieprz do smaku
  • oliwa do smażenia

Makaron z parówkami - Sposób przygotowania:

  1. Makaron ugotuj al dente w wodzie z dodatkiem Bulionu cielęcego Knorr i odcedź.
  2. Pieczarki umyj, pokrój w ćwiartki i podduś na oliwie.
  3. Parówki pokrój w plastry i również podsmaż. Przełóż wraz z pieczarkami i makaronem do szerokiego garnka. przesmaż lekko na oliwie.
  4. Wlej rozmieszane jajka, dopraw pieprzem, dokładnie wymieszaj. Smaż tak długo, aż jajka się zetną. cały czas mieszaj. Całość posyp natką pietruszki i udekoruj pomidorami.
Dodaj do książki kucharskiej

MAKARON Z PARÓWKAMI - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Makaron ugotuj al dente w wodzie z dodatkiem Bulionu cielęcego Knorr i odcedź.

2

Pieczarki umyj, pokrój w ćwiartki i podduś na oliwie.

3

Parówki pokrój w plastry i również podsmaż. Przełóż wraz z pieczarkami i makaronem do szerokiego garnka. przesmaż lekko na oliwie.

4

Wlej rozmieszane jajka, dopraw pieprzem, dokładnie wymieszaj. Smaż tak długo, aż jajka się zetną. cały czas mieszaj. Całość posyp natką pietruszki i udekoruj pomidorami.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BULION CIELĘCY KNORR

    Bulion cielęcy Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    BY NAUKA PRZYCHODZIŁA ŁATWO

    Przed Twoim dzieckiem 10 długich miesięcy intensywnego szkolnego wysiłku. Nie jest tajemnicą...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: