Dodaj do ksiązki kucharskiej Masa orzechowa

Masa orzechowa

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 5 osób łatwe Autor: pasibrzuch

Masa orzechowa - składniki:

  • orzechy mielone - 150 gramów
  • masło - 1 łyżka
  • cukier - 0.5 szklanki
  • mleko - 0.5 szklanki

Masa orzechowa - Sposób przygotowania:

  1. Orzechy zmieszaj z cukrem.
  2. Następnie dodaj wrzące mleko i masło.
  3. Podduś i schłodź.
Dodaj do książki kucharskiej

MASA ORZECHOWA - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Orzechy zmieszaj z cukrem.

2

Następnie dodaj wrzące mleko i masło.

3

Podduś i schłodź.

  • 4
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    TAJEMNICZE AROMATY Z DALEKIEGO WSCHODU. MIESZANKA GARAM MASALA.

    Tajemnicza i aromatyczna mieszanka często pojawiająca się w przepisach kuchni indyjskiej to ...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    BY NAUKA PRZYCHODZIŁA ŁATWO

    Przed Twoim dzieckiem 10 długich miesięcy intensywnego szkolnego wysiłku. Nie jest tajemnicą...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: