Dodaj do ksiązki kucharskiej Masło czosnkowe

Masło czosnkowe

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 8 osób łatwe Autor: Aleksandra Krzyżanowska

Masło czosnkowe - składniki:

  • śmietanka 30% - 500 gramów

Masło czosnkowe - Sposób przygotowania:

  1. Śmietankę ubijaj aż masło oddzieli się od maślanki. Maślankę możesz użyć na przykład do zupy.
  2. Masło, po dokładnym odlaniu maślanki, zmiksuj z pokruszoną kostką czosnkową.
Dodaj do książki kucharskiej

MASŁO CZOSNKOWE - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Śmietankę ubijaj aż masło oddzieli się od maślanki. Maślankę możesz użyć na przykład do zupy.

2

Masło, po dokładnym odlaniu maślanki, zmiksuj z pokruszoną kostką czosnkową.

  • 3
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK ZROBIĆ WRAŻENIE, CZYLI POMIDOROWA NA ROMANTYCZNY WIECZÓR

    O gazpacho ze świeżych pomidorów pisałem niedawno, ale mam dla Was przepis na wersję bardzie...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: