Dodaj do ksiązki kucharskiej Nadziewane cukinie

Nadziewane cukinie

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 2 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Nadziewane cukinie - składniki:

  • czerwona papryka - 1 sztuka
  • plastry żółtego sera - 2 sztuki
  • olej - 1 łyżka
  • woda - 150 mililitrów

Nadziewane cukinie - Sposób przygotowania:

  1. Przekrój cukinie na pół i wydrąż miąższ za pomocą łyżki, a następnie go posiekaj. Paprykę pokrój w paski. Posiekaj drobno cebulę i podsmaż ją na oleju.
  2. Następnie dodaj mięso, paprykę oraz miąższ cukinii i duś przez chwilę.
  3. Rozmieszaj Fix Leczo Knorr w 150 mililitrach wody, dodaj do całości i gotuj przez 5 minut.
  4. Przełóż wydrążone cukinie do żaroodpornego naczynia, po czym wypełnij przygotowanym farszem.
  5. Przykryj cukinie plastrami żółtego sera i piecz w temperaturze 190 stopni przez 15 minut. Podawaj.
Dodaj do książki kucharskiej

NADZIEWANE CUKINIE - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Nadziewane cukinie
    1.Przekrój cukinie na pół i wydrąż miąższ za pomocą łyżki, a następnie go posiekaj. Paprykę pokrój w paski. Posiekaj drobno cebulę i podsmaż ją na oleju.
  • 2
    Nadziewane cukinie
    2.Następnie dodaj mięso, paprykę oraz miąższ cukinii i duś przez chwilę.
  • 3
    Nadziewane cukinie
    3.Rozmieszaj Fix Leczo Knorr w 150 mililitrach wody, dodaj do całości i gotuj przez 5 minut.
  • 4
    Nadziewane cukinie
    4.Przełóż wydrążone cukinie do żaroodpornego naczynia, po czym wypełnij przygotowanym farszem.
  • 5
    Nadziewane cukinie
    5.Przykryj cukinie plastrami żółtego sera i piecz w temperaturze 190 stopni przez 15 minut. Podawaj.
  • 6
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    FIX LECZO KNORR

    Fix Leczo Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WOŁOWINA IDEALNA, CZYLI JAK DOBRAĆ RODZAJ WOŁOWINY DO POTRAWY?

    Części wołowiny bardzo różnią się od siebie, co oznacza, że w zależności od rodzaju, najleps...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    SOS POMIDOROWY, CZYLI OJCIEC WSZYSTKICH WŁOSKICH SOSÓW (PRAWIE WSZYSTKICH :) )

    Klasyczny, najprostszy sos pomidorowy to wyjściowa baza dla innych sosów. Dodanie tylko kilk...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Sałatka gyros z kurczaka, Aromatyczna zupa fasolowa ze śliwkami, Kluski , Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą , Przepis z na miodzie, Kostka do, Sałatka z tuńczykiem, Smaczna zupa a la pizza, Kotlety po kaszubsku , Przepis z plastry łososia, Zielona kanapka z pastą z bobu oraz serem feta , Zapiekanka rodzinna, Schab, Przepis z pierś z kurczaka obiad, Sałatka grecka, Pożywna zupa z warzyw, Zupa rybna z warzywami, Babeczki z kremem kawowym, grillowanie na patelni przepisy, Sałatka Nicejska, Faszerowane udka z kurczaka z sałatką - VIDEO, Przepis z papryka faszerowana serem feta, pieczarki faszerowane z grilla, Leczo, Potrawy wielkanocne, sos knorra, Przepis z mieso rolada, Sałatka warzywna z tuńczykiem, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, Golonka, Gołąbki, Łosoś, sos smietanowy ze szpinakiem, Ryba w warzywach, szpinak z serem plesniowym, Kanapka Caprese z pomidorem , Naleśniki faszerowane, przepis na zalewajke, Przepis z makaron wloski, Przepis z rogaliki francuskie, Spaghetti z sosem pomidorowym, Kanapka z grillowanym kurczakiem, kapusta duszona z pomidorami, Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem, Polędwiczki, Zupa jarzynowa, Tarta ziołowo – warzywna, Przepis z danie z pieczarkami i ryżem, Zupa cebulowa, Jajka, sałatki hiszpańskie, Przepis z knor pl, Zupa gulaszowa, Przepis z DANIA GŁOWNE na boze narodzenie, Sos dominikański, przystawki z łososia wędzonego, Szczupak saute, Polędwiczka po chińsku, Rolada drobiowa z pistacjami, Sałatka z wędzonym pstrągiem, Tagliatelle z jajami, Chleb z rodzynkami, Sałatka Nicejska, Tartaletki ze szpinaku i sera ricotta