Dodaj do ksiązki kucharskiej Nadziewane jajka Wielkanocne

Nadziewane jajka Wielkanocne

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 3 osób łatwe Autor: laleczka20

Nadziewane jajka Wielkanocne - składniki:

  • jajka - 3 sztuki
  • szczypiorek - 1 pęczek
  • oliwki czarne - 3 sztuki
  • oliwki zielone - 3 sztuki

Nadziewane jajka Wielkanocne - Sposób przygotowania:

  1. Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.
  2. Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je
  3. Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .
Dodaj do książki kucharskiej

NADZIEWANE JAJKA WIELKANOCNE - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.

2

Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je

3

Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    SOS SAŁATKOWY CZOSNKOWO-ZIOŁOWY KNORR

    Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    TAJEMNICZE AROMATY Z DALEKIEGO WSCHODU. MIESZANKA GARAM MASALA.

    Tajemnicza i aromatyczna mieszanka często pojawiająca się w przepisach kuchni indyjskiej to ...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: