Dodaj do ksiązki kucharskiej Ogórek zielony z białym nadzieniem

Ogórek zielony z białym nadzieniem

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: tommy

Ogórek zielony z białym nadzieniem - składniki:

  • papryka - 1 sztuka
  • pomidor - 2 sztuki
  • groszek konserwowy - 0.5 sztuki

Ogórek zielony z białym nadzieniem - Sposób przygotowania:

  1. Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.
  2. Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.
  3. Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
  4. Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.
Dodaj do książki kucharskiej

OGÓREK ZIELONY Z BIAŁYM NADZIENIEM - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.

2

Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.

3

Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

4

Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH PIETRUSZKA KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WIELKANOCNA PIECZEŃ. FASZEROWANA GĘŚ.

    Jeżeli w poniedziałek świąteczny zapraszacie gości na obiad to proponuję zaskoczyć ich nieco...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Wieżowce, Grzyby w śmietanie , Przepis z skrzydelka kurczaka, Krokiety ziemniaczane jajkami, Pasztet, zupa z zielonej fasoli, Makaron aglio e olio inaczej , Świąteczna sałatka jarzynowa z majonezem, Przepis z Zapiekanka z kurczaka z warzywami, Grillowany bakłażan z czosnkiem , Przepis z świeże ogórki, Ryba po grecku, Ciasteczka marcepanowe dinozaury, Udka z żółtym serem i pieczarkami, Sałatka z brokułami i ziarnami słonecznika, Przepis z zupa z chlebem, Sałatka gyros warstwowa, Pieprz i sól, Zapiekanka pikardyjska, Filet z pstrąga zapiekany z borowikami i szynką, Barszcz biały kremowy , Przepis z spaghetti z tunczyka, Pierogi drożdżowe z kiszoną kapustą i dorszem, Karp w sosie winnym, Sosy, kuchnia polska ryby, Sałatka gyros z kurczaka, Brokuły, Ryż, Polędwiczka z grzybami, Pudding bananowy z miodem, Udka, Sałatka z tuńczykiem, Kebab w kajzerce, Przepis z sos orzeszkowym, Ziołowe żeberka z grilla, Kasza jaglana na mleko kokosowym, Kosmiczne ślimaki, Sałatka grecka, Ryba, roladki w piekarniku, Przepis z zupa na boczku, Dania z ryżem, Placuszki z cukinii, zapiekanka na bułce, hiszpańska kawa, Zapiekanki, Kluski kładzione, Przepis z kasza z suszonymi grzybami, Zupa z dyni, Krewetki z groszkiem cukrowym o smaku grejpfrutowo – kolendrowym, piers w ciescie, Przepis z roztarty czosnek, skrzydełka na patelni, Przepis z grill wołowina, Przekąski, Bogracz z marchewką, Sałatki, Pizza quattro formaggi, Polędwiczki Wieprzowe z warzywami, Zupa szczawiowa, mięso z indyka, Placki, Przepyszny groszek z szynką iberyjską