Dodaj do ksiązki kucharskiej Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

Drukuj Pobierz PDF
45 minut 5 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Parówki w cieście francuskim - składniki:

  • ciasto francuskie - 1 opakowanie
  • parówki - 6 sztuk
  • ser żółty - 6 plastrów
  • bazylia
  • oregano

Parówki w cieście francuskim - Sposób przygotowania:

  1. Ciasto rozmroź i pokrój na podłużne paski.
  2. Każdą parówkę owiń w plaster żółtego sera i posyp przyprawami.
  3. Następnie owiń ciastem francuskim i zapiekaj w piekarniku, aż ciasto się zarumieni.
Dodaj do książki kucharskiej

PARÓWKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Ciasto rozmroź i pokrój na podłużne paski.

2

Każdą parówkę owiń w plaster żółtego sera i posyp przyprawami.

3

Następnie owiń ciastem francuskim i zapiekaj w piekarniku, aż ciasto się zarumieni.

  • 4
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK DOBIERAĆ ZIOŁA DO DAŃ? ZIOŁA SUSZONE A ŚWIEŻE.

    Dziś jeszcze o ziołach i przyprawach. Temat rzeka. Aby wzmocnić intensywność przypraw można ...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    LETNIA OCHŁODA. JESZCZE O CHŁODNIKACH.

    I jeszcze jeden rodzaj chłodników, które chciałbym Wam zaproponować. Na mleku, ale bez burak...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: