Dodaj do ksiązki kucharskiej Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 2 osób łatwe Autor: Bejciu24

Paszteciki z ciasta francuskiego - składniki:

  • pasztet drobiowy - 1 opakowanie

Paszteciki z ciasta francuskiego - Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.
  2. Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.
  3. Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.
  4. Podawaj do barszczu.
Dodaj do książki kucharskiej

PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.

2

Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.

3

Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.

4

Podawaj do barszczu.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    CODZIENNIE INNE DANIE OBIADOWE? JAK NAJBARDZIEJ. PROSTE PRZEPISY NA ULUBIONE DANIA.

    Szybkie dania można przygotować także na bazie mięsa mielonego. Począwszy od znanych nam dos...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Makaronowe rulony z pieczarkami i serem risotta, Placek po zbójnicku wersja 1, ciasto d, Smaczne Sofrito, Przepis z indyk na obiad, Pikantny sos bolognese , Sałatki, Zapiekanki, Przepis z rolada z sera żółtego, sos do ryby z smietana, Przepis z przepisy na pasztet, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, marynata do peklowania mięs, sola z kaparami, Sałatka na ostro z ryżem i ananasem w kolorze słońca, Szaszłyki z kurczaka na grilla , Szaszłyki z kurczaka z kiełbasą , Przepis z zapieKANKI Z PATELNI, sos śmietanowo ziołowy przepis, Kotlet de volaille - VIDEO, Tłusty czwartek, Wiosenne galaretki , Barszcz czerwony mięsny , Ciasto na pizze, Sałatka grecka, Chipsy owocowe, Przepis z do miesa, Spaghetti bolognese, Spaghetti Bolognese, jak wędzić łososia, Bigos domowy, Przepis z tarta z porami, Gulasz, Przepis z Kolorowe lukry do dekoracji, Kutia, Przepis z danie główne z kurczaka, Przepis z całe jajka, Pierś z kurczaka pieczona, Przepis z smażenie mięsa do kebaba, Tradycyjne bitki wołowe - VIDEO, Indyk, Przepis z makaron ze śmietaną, kostka knorr zupa barszcz, Zapiekanka rodzinna, Szaszłyki z mięs mieszanych, Przepis z pierś z kurczaka w wiórkach kokosowych, Kogutki – kluski z makiem, Pijana karkówka, Sałatka z kapusty pekińskiej do obiadu, Pieczeń kasztelańska, Sałatka warstwowa, Zapiekanka z owocami morza, Potrawy wielkanocne, Makaron, Schab, Naleśniki, Ryż smażony po chińsku z owocami morza, Papryka, Zielony węgorz, Papryka faszerowana rybą, Lasagne, Greckie steki z karkówki na grilla, Lodowy deser dla dzieci "Baranek", Ziołowy kurczak z pieczarkami i papryką