Dodaj do ksiązki kucharskiej Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 2 osób łatwe Autor: Bejciu24

Paszteciki z ciasta francuskiego - składniki:

  • pasztet drobiowy - 1 opakowanie

Paszteciki z ciasta francuskiego - Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.
  2. Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.
  3. Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.
  4. Podawaj do barszczu.
Dodaj do książki kucharskiej

PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.

2

Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.

3

Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.

4

Podawaj do barszczu.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DUSZONA WIEPRZOWINA. GOLONKA NIE TYLKO DLA PANÓW.

    Golonka wieprzowa to doskonałe, delikatne mięso, które odpowiednio potraktowane, będzie rozp...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

obiad na szybko z ryżu, Przepis z woda z cytryną, Zupa brokułowa, Krewetki zapiekane z tabasco, Naleśniki, Przepis z ryż v, Zapiekanka Gyros , zapiekanki z piersią kurczaka, Przepis z MAKARON ZAPIEKANY PO WŁOSKU, sałatka z kurczakiem sałatą lodową, Przepis z jajko szynka, Soczysty indyk na ostro , Makaron z sosem śmietanowym, Kolorowe warzywa z patelni, Szpinak, Kanapki z pastą z pieczonego łososia z marynowanymi warzywami, ryba po kaszubsku, Zimowa sałatka śledziowa, Zupa cebulowa, Dynia, Kanapki ze śledziową sałatką z marynowanymi buraczkami, Przepis z masy do ciast, Zapiekanka po rzymsku, Przepis z przystawki na grilla, Sałatka z porów, Delikatny schab, Śledzie w miodzie i pomidorach, Pierogi z kapustą i grzybami, Przepis z schab bez kości, Kapusta z grochem, Sałatka z makaronem tortellini - VIDEO, Aromatyczny sos z rozmarynu, Przepis z kolorowa za, Żeberka, Kotlet de volaille - VIDEO, Pieczona karkówka z chrupiącą skórką, Sałatki z kurczakiem, Przepis z obiad z spagetti, Letnia sałatka koktajlowa, Krupnik, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, Szybki obiad, Indyk w porach, sałatka szefa kuchni knorr, Kotlet de volaille - VIDEO, Amerykański rarytas, Risotto, Sos ogórkowy z zasmażką, Ciasto na pizze, Soczewica z warzywami, Przekąski, sosy do omleta, Soczysty kurczak z pieczarkami , Przepis z marynata do filety kurczaka z grilla, Gyros, Sałatka z kremową dynią i syropem balsamicznym, zwykły sos, Polędwiczka z grzybami, Wieprzowina po chińsku z makaronem, Przepis z sos z serków topionych na zapiekanki, puszki czerwonej fasoli, Brokuły gotowane, Ratatuja z bobem, Przepis z kaczka w sosie słodko kwaśnym