Dodaj do ksiązki kucharskiej Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 2 osób łatwe Autor: Bejciu24

Paszteciki z ciasta francuskiego - składniki:

  • pasztet drobiowy - 1 opakowanie

Paszteciki z ciasta francuskiego - Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.
  2. Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.
  3. Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.
  4. Podawaj do barszczu.
Dodaj do książki kucharskiej

PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.

2

Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.

3

Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.

4

Podawaj do barszczu.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WIELKANOCNE ZUPY.

    W poprzednich wpisach mówiłem o przystawkach, zimnych mięsach i sałatkach, ale przecież gwia...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Przepis z pasztety z jajkami, Przepisy świąteczne, Owocowo-ziołowa sałatka serowa, Kotlet de volaille - VIDEO, Mini pączuszki, Spaghetti Bolognese extra ziołowe, golabki z ryby, Gyros, Ryż, Wędzony łosoś z chrzanem i blinami, Przepis z przepis na baranine, Ciasteczka marcepanowe dinozaury, Przepis z sałatka z ogórków konserwowa, Sos „Tołstoj” II, Przepis z puszka knorr, Pieczone ziemniaczki, przepisy gotowanie grill, Kalafior, pizza hawajska na chrupiącym cieście, Smaczne spaghetti z szynką w sosie śmietanowym, Kokardki w sosie pomidorowym z pietruszką, Sosy, Złote krewetki z pikantnym sosem, Risotto z kurczakiem i warzywami, Bigos, Terina z łososia, Chilli Con Carne - VIDEO, Przepis z latwe ciasta na biszkopcie, Marynowane piersi w jogurcie z curry, Karkówka, Spaghetti Bolognese, Przepis z sałatka z makaronem ryżowym i paluszkami krabowymi, Leczo - VIDEO , Ciasto drożdżowe, poledwiczki z warzywami, Sałatka z kukurydzą, Barszcz biały, sałatka warstwowa z ananasem, Cake czekoladowo-cytrynowy, Przepis z z cebulą i porem, Przepis z bananowe, Przepis z kurczak ry ananas, bulionetka wołowa knorr, sałatka brokułowa z jajkiem i serem, Zapiekanka po rzymsku, Schab w pięciu smakach, Zapiekane żeberka z musztardą i rozmarynem, Wątróbki z rzepą, Kluski , Babka Wielkanocna, Sałatka z makaronem tortellini - VIDEO, Leczo - VIDEO , Pikantna wołowina z chili, Placki ziemniaczane z marchewką, Łosoś, Cebulaczki, piersi z kurczaka ze szpinakiem i serem feta, Przepis z z groszkiem ptysiowym, Przepis z kurczak pieczony z piwem, Risotto, Przepis z grzyby ze smietana, kuchnia polska flaczki, Przepisy kulinarne ze zdjęciami, Makaron ze śmietaną i cukrem