Dodaj do ksiązki kucharskiej Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 2 osób łatwe Autor: Bejciu24

Paszteciki z ciasta francuskiego - składniki:

  • pasztet drobiowy - 1 opakowanie

Paszteciki z ciasta francuskiego - Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.
  2. Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.
  3. Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.
  4. Podawaj do barszczu.
Dodaj do książki kucharskiej

PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.

2

Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.

3

Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.

4

Podawaj do barszczu.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    BÓB W ROLI GŁÓWNEJ. NA CIEPŁO I W ZUPACH.

    Dziś także o bobie, zielonym, letnim skarbie. W najprostszej postaci można podać go na ciepł...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Spaghetti Bolognese, Udka z żółtym serem i pieczarkami, smażone ryby przepisy, Przepis z makaron z warzywami po włosku, Bolońskie penne z brokułami, Sałatka paprykowa z oliwkami , ryba pieczona w porach, Kurczak słodko-kwaśny , Schab w pięciu smakach, Polędwiczki wieprzowe, Sos włoski do spaghetti, co z pieczarek, Zupa Harira z ciecierzycą, Grillowany kurczak w curry , Pomidorowa, sos z prawdziwków, Quesadillas - VIDEO, Barszcz biały, świeży tuńczyk, Przepis z zupa serowa z serków topionych -, Przepis z Papryka z jajkiem, Przepis z szaszlyki z piekarnika, zupa z mrożonego szpinaku, Szafranowe risotto z kurczakiem, ryż z patelni, Sos czosnkowy na wódce, Kebab z grilla , Mielone, Przepis z ciasto j, Zupa grochowa, Pstrąg faszerowany warzywami, Przystawki, Tortilla, Sos beszamelowy z pistacjami, majonez - do sosu, Naleśniki z pieczarkami, Pizza serowa z bazylią, Delikatna karkówka w sezamowej marynacie, Przepis z nadzienia do nalesnikow, Sałatka ogórkowa z orzeszkami, Sosy, Zupa jarzynowa z buraczkami, Sałatki, Babeczki pieczarkowe , Tłusty czwartek, Dania z ryżem, Przepis z sałatki hiszpańskie, Udo jagnięce z rozmarynem, Kartacze, Kutia, Ryż smażony z warzywami, Jajka, sosy z jogurtem naturalnym, Potrwaka w szwjcarkim stylu, Polędwiczki wieprzowe z chrupiącą skórką - VIDEO , Zapiekanka z brokułów, marynata do pieczenia schabu, farsz do naleśników, Przepis z desery na s, Polędwiczki wieprzowe, Zupa grzybowa, Karp w galarecie, sznycel wołowy, Gulasz z szynki, w sosie cebulowym