Dodaj do ksiązki kucharskiej Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 2 osób łatwe Autor: Bejciu24

Paszteciki z ciasta francuskiego - składniki:

  • pasztet drobiowy - 1 opakowanie

Paszteciki z ciasta francuskiego - Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.
  2. Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.
  3. Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.
  4. Podawaj do barszczu.
Dodaj do książki kucharskiej

PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.

2

Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.

3

Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.

4

Podawaj do barszczu.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WOŁOWINA IDEALNA, CZYLI JAK DOBRAĆ RODZAJ WOŁOWINY DO POTRAWY?

    Części wołowiny bardzo różnią się od siebie, co oznacza, że w zależności od rodzaju, najleps...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Potrawy wigilijne, Zapiekanka ziemniaczana z boczkiem i cebulą, Zupa gulaszowa, Kanapki z twarożkiem, miodem i figą , Placki ziemniaczane, Przepis z zupa serowa z serków topionych -, Przepis z grill mieso, Pieczone kotlety mielone z salami, Wiosenne kanapki dla dzieci "Struś", Przepis z na obiad makarony, Śniadaniowa kanapka z szynką i świeżym ogórkiem , Makaron z serem, Zupa krem, Likier piernikowy, Przepis z kurczak curry z warzywami, Wyśmienita sola w czerwonym sosie, Potrawy wielkanocne, Pohalańskie udka z kurczaka z leśnymi grzybami , Przepis z sos z karkówki, Tradycyjne bitki wołowe - VIDEO, Risotto z cukinią i kukurydzą, Żeberka, Sałatka z kukurydzą, Potrawka z kurczaka, Faszerowane udka z kurczaka z sałatką - VIDEO, Sałatka z tuńczykiem, obiad bezmiesne, sałatka makaron kokardki, Ryba, Przepis z zurek z biala kielbasa -, Zupa szczawiowa, Lekka zupa pomidorowa, Kataloński sos Aioli, Zupa ziemniaczano - pieczarkowa z boczniakami , Penne z dynią i szynką prosciutto, żeberka pieczone -, Przepis z obiad w pół godziny, Kukurydza z grilla I, Rybna soljanka, Ogórek, Jajka, KOKTAIL TRUSKAWKOWY, Sałatki z kurczakiem, Zupa wiosenna z pokrzywy, Przepis z smażona pierś z kurczaka, Carbonara, Pomidorowy sos do pizzy, mieso z piekarnika, zupa z kapusty, Przepis z fileciki anchois, krewetki smazone, faszerowana papryka serem, zupa na zeberkach, Kluseczki z prosa, Polędwiczki, Tradycyjne bitki wołowe - VIDEO, Kolorowa surówka z zielonej sałaty i rzeżuchy, Krabowa sałatka w chrupiących koszyczkach, surówka kapusta pekińska, niskokaloryczne sałatki, Kalafior, plastry łososia, KUKURYDZA - ZDROWA PRZEKĄSKA, Kanapka z twarożkiem i salami