Dodaj do ksiązki kucharskiej Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 2 osób łatwe Autor: Bejciu24

Paszteciki z ciasta francuskiego - składniki:

  • pasztet drobiowy - 1 opakowanie

Paszteciki z ciasta francuskiego - Sposób przygotowania:

  1. Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.
  2. Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.
  3. Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.
  4. Podawaj do barszczu.
Dodaj do książki kucharskiej

PASZTECIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Połowę ciasta francuskiego posmaruj pasztetem drobiowym, posyp mini kostką Czosnkową, zwiń dokładnie, łącze powinno znaleźć się pod spodem.

2

Potnij po skosie na sześć kawałków, na środku każdego pasztecika zrób lekkie nacięcie.

3

Wstaw do gorącego piekarnika o temperaturze 200 stopni i piecz około 15 minut.

4

Podawaj do barszczu.

  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH CZOSNEK KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DLACZEGO MIĘSO POWINNO BYĆ SMAŻONE PRZED DUSZENIEM CZY PIECZENIEM?

    Udane danie to nie tylko składniki. O tym, jak smakować będzie potrawa decyduje także sposób...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Meksykańskie kąski, Przepis z sosy z miesa wolowego, Barszcz biały, Przepis z meksykańskie, Przepis z szpinak z serem w ciescie francuskim, Przepis z pomysł na pieczeń, Pomidorowy sos do pizzy, Leczo z cukinii, zup a krem, kiszonym, Sałatka grecka z fetą, Sałatka z rybą i krewetkami, Pierogi z kapustą i grzybami, Barszcz, Golonka, Bezglutenowa kanapka z pastą jajeczną z ogórkiem i rzodkiewką, Żurek, Przepis z makaron gotowanie, Bigos - VIDEO, Kasza, Kanapka z szynką, papryką i ogórkiem konserwowym, Zupa z dzika I, Przepis z boczek z gr, ryz smazony z warzywami po chinsku, makarony na ostro, Sałatki z makaronem, Zapiekanka moskiewska, sałatka japońska, „Potrójna” szkolna kanapka, Przepis z sos z oliw, Zapiekanka z kalarepą , Smaczna ryba z warzywami "po grecku", Przystawki, Zapiekanka ziemniaczano – serowa, Japoński rosół z kury, Bulionowe ziemniaki z mięsem i kluseczkami, Zupa krem, Pralinki, Zupa pomidorowa z cieciorką, dzieci, Żeberka, Zapiekanka rodzinna, Sos włoski do spaghetti, Zupa cebulowa, pałki z kurczaka na ostro, Śledzie, przepis kuchni w, Przepis z sosy koperkow, zupa cebulowa zapiekanka, Tagliatelle z krewetkami i cukinią, Włoska zupa minestrone z boczkiem i makaronem, Pikantna zupa pomidorowa z bazylią, Zupa jarzynowa, Nadziewany pstrąg, Tatar z awokado, Zrazy wołowe duszone w pomidorach, Bawarski kąsek, Ciasto biszkoptowe z jabłkami, Przepis z papryka pomidory ryż, Przepis z pierś z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, Zupa z małży i fasoli, Chocolate Chip Cookies - Ciasteczka z czekoladą, Salsa, Przepis z sos ostry do salatek