Dodaj do ksiązki kucharskiej Pstrąg w migdałach

Pstrąg w migdałach

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób średnie Autor: przepisy.pl

Pstrąg w migdałach - składniki:

  • sok z 1 cytryny - 1 sztuka
  • pieprz - 1 sztuka
  • masło - 2 łyżki
  • olej do smażenia - 1 sztuka

Pstrąg w migdałach - Sposób przygotowania:

  1. Posyp filety Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr i skrop lekko sokiem z cytryny.
  2. Podsmaż na rozgrzanej patelni płatki migdałów, do momentu, gdy się lekko zrumienią.
  3. Dodaj dwie łyżki masła, resztę soku z cytryny oraz posiekaną natkę pietruszki. Następnie dopraw do smaku pieprzem.
  4. Smaż lub grilluj filety z pstrąga przez około 10 minut. Polej sosem z migdałami i udekoruj cząstkami cytryny oraz listkami świeżej mięty.
Dodaj do książki kucharskiej

PSTRĄG W MIGDAŁACH - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Pstrąg w migdałach
    1.Posyp filety Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr i skrop lekko sokiem z cytryny.
  • 2
    Pstrąg w migdałach
    2.Podsmaż na rozgrzanej patelni płatki migdałów, do momentu, gdy się lekko zrumienią.
  • 3
    Pstrąg w migdałach
    3.Dodaj dwie łyżki masła, resztę soku z cytryny oraz posiekaną natkę pietruszki. Następnie dopraw do smaku pieprzem.
  • 4
    Pstrąg w migdałach
    4.Smaż lub grilluj filety z pstrąga przez około 10 minut. Polej sosem z migdałami i udekoruj cząstkami cytryny oraz listkami świeżej mięty.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA UNIWERSALNA DELIKAT KNORR

    Przyprawa Uniwersalna Delikat Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Naleśniki chińskie - VIDEO, Kompot z malin, Sałatka Gyros, Przepis z pieczenie mięsa wieprzowego, sałatka z sosem winegret, Zapiekanka z cukinii z nuta ziołową, Sałatka z kurczakiem i ananasem - VIDEO, Schab, latwy, Kalafior, makaron z pesto z bazylia, zupa grzybowa z mrożonych grzybów, Zupa z soczewicy, Tortilla na lekko, Mostek cielęcy z farszem mięsnym, Wyborne babeczki z jajkami przepiórek, Kurczak w sosie cytrynowym , Kapusta z grochem, Faszerowane udka z kurczaka z sałatką - VIDEO, obiad piers kurczak, Salsa, Przepis z żeberka pieczone -, Sos beszamelowy , Zupa cebulowa, Majowe szaszłyki, Sałatka gyros z kurczaka, Opiekane wątróbki (drobiowe), Kluski ryżowe z kapustą pekińską i kurczakiem, Ryba zapiekana z pomidorowym pesto, obiad szynka wieprzowa, Bekon z jabłkami , Quiche z czarnymi oliwkami i szpinakiem, sałatka z brokuł, Przepis z makaron z tuńczykiem i pomidorami, Zapiekanka Gyros , Lasagne, Schab w pięciu smakach, Rulony śledziowe z ziołową nutką, Kurczak z makaronem ryżowym, Żurek, Czekoladowe Parozzo z lodami Carte d'Or Chocolate Cherry, Sałatka Nicejska, Ziołowa bagietka, Udka, kuchnia t, Meksykański kebab w orientalnej odsłonie, Zupa cebulowa, Brokuły, sałatki z ryżu, piers z kurczaka ze szpinakiem, Łatwa faszerowana cukinia po włosku , PAPRYKA CUKINIA POMIDORY, makaron z miesem i warzywami, Przepis z zapiekanka z parowkami, Neapolitańskie spaghetti z krewetkami, Ratatui a’la Gousto, krokiety z pieczarkami i jajkiem, francuska z, Polędwiczki wieprzowe, Spagetti, Ratatouille, czyli lato na talerzu, Przepis z sos domowy, Kurczak pieczony na butelce, kurczak duszony w warzywach