Dodaj do ksiązki kucharskiej Śledzie pod pierzynką z majonezem

Śledzie pod pierzynką z majonezem

Drukuj Pobierz PDF
45 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Śledzie pod pierzynką z majonezem - składniki:

Śledzie pod pierzynką z majonezem - Sposób przygotowania:

  1. Ziemniaki i marchew ugotuj do miękkości. Następnie wystudź i pokrój w drobną kostkę.
  2. Cebulę i ogórki pokrój w drobną kostkę i dodaj do pozostałych warzyw.
  3. Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z majonezem.
  4. W szklanej misce lub na półmisku na dnie układaj śledzie pokrojone w mniejsze kawałki.
  5. Na śledzie połóż warstwę wymieszanych warzyw, następnie warstwę majonezu.
  6. Po wierzchu posyp startym żółtym serem i udekoruj listkami natki.
Dodaj do książki kucharskiej

ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ Z MAJONEZEM - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Śledzie pod pierzynką z majonezem
    1.Ziemniaki i marchew ugotuj do miękkości. Następnie wystudź i pokrój w drobną kostkę.
  • 2
    Śledzie pod pierzynką z majonezem
    2.Cebulę i ogórki pokrój w drobną kostkę i dodaj do pozostałych warzyw.
  • 3
    Śledzie pod pierzynką z majonezem
    3.Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z majonezem.
  • 4
    Śledzie pod pierzynką z majonezem
    4.W szklanej misce lub na półmisku na dnie układaj śledzie pokrojone w mniejsze kawałki.
  • 5
    Śledzie pod pierzynką z majonezem
    5.Na śledzie połóż warstwę wymieszanych warzyw, następnie warstwę majonezu.
  • 6
    Śledzie pod pierzynką z majonezem
    6.Po wierzchu posyp startym żółtym serem i udekoruj listkami natki.
  • 7
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    SOS SAŁATKOWY CZOSNKOWY KNORR

    Sos sałatkowy czosnkowy Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DLACZEGO MIĘSO POWINNO BYĆ SMAŻONE PRZED DUSZENIEM CZY PIECZENIEM?

    Udane danie to nie tylko składniki. O tym, jak smakować będzie potrawa decyduje także sposób...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: