Dodaj do ksiązki kucharskiej Sos koperkowy

Sos koperkowy

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 1 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Sos koperkowy - składniki:

  • mąka - 30 gramów
  • sól
  • masło - 20 gramów

Sos koperkowy - Sposób przygotowania:

  1. Bulion Knorr zagotuj i zmieszaj z mąką.
  2. Dodaj śmietanę i posiekany koperek.
  3. Na koniec dodaj masło, wymieszaj i dopraw.
Dodaj do książki kucharskiej

SOS KOPERKOWY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Bulion Knorr zagotuj i zmieszaj z mąką.

2

Dodaj śmietanę i posiekany koperek.

3

Na koniec dodaj masło, wymieszaj i dopraw.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BULION NA WŁOSZCZYŹNIE KNORR

    Bulion na włoszczyźnie Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    JAK ZROBIĆ WRAŻENIE, CZYLI POMIDOROWA NA ROMANTYCZNY WIECZÓR

    O gazpacho ze świeżych pomidorów pisałem niedawno, ale mam dla Was przepis na wersję bardzie...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: