Dodaj do ksiązki kucharskiej Surówka chińska

Surówka chińska

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: garlic

Surówka chińska - składniki:

  • biała kapusta - 1 sztuka
  • marchew - 2 sztuki
  • ząbki czosnku - 3 sztuki
  • woda - 1 szklanka
  • cukier - 4 łyżeczki

Surówka chińska - Sposób przygotowania:

  1. Poszatkuj drobno kapustę, posiekaj czosnek a marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.
  2. Zmieszaj powyższe składniki w dużej misce.
  3. Połącz razem wodę, cukier, olej, ocet, Delikat Knorr i imbir i polej tym wszystkim surówkę. Każdą podawaną porcję posyp orzeszkami.
Dodaj do książki kucharskiej

SURÓWKA CHIŃSKA - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Poszatkuj drobno kapustę, posiekaj czosnek a marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.

2

Zmieszaj powyższe składniki w dużej misce.

3

Połącz razem wodę, cukier, olej, ocet, Delikat Knorr i imbir i polej tym wszystkim surówkę. Każdą podawaną porcję posyp orzeszkami.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA UNIWERSALNA DELIKAT KNORR

    Przyprawa Uniwersalna Delikat Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    SOS POMIDOROWY, CZYLI OJCIEC WSZYSTKICH WŁOSKICH SOSÓW (PRAWIE WSZYSTKICH :) )

    Klasyczny, najprostszy sos pomidorowy to wyjściowa baza dla innych sosów. Dodanie tylko kilk...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: