Dodaj do ksiązki kucharskiej Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 6 osób łatwe Autor: garlic

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem - składniki:

  • olej - 2 łyżki
  • sok z cytryny - 2 łyżki
  • cukier - 2 szczypty
  • pieprz - 1 szczypta

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem - Sposób przygotowania:

  1. Kapustę poszatkuj i wrzuć na wrzącą wodę. Dodaj Delikat Knorr i gotuj ok 5 minut, odcedź jeszcze chrupiącą.
  2. Kapustę skrop sokiem z cytryny i odstaw do schłodzenia. cebulę posiekaj, jabłka zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty.
  3. Przypraw cukrem i pieprzem i wlej olej i wymieszaj. Podawaj do potraw mięsnych.
Dodaj do książki kucharskiej

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Z JABŁKIEM - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Kapustę poszatkuj i wrzuć na wrzącą wodę. Dodaj Delikat Knorr i gotuj ok 5 minut, odcedź jeszcze chrupiącą.

2

Kapustę skrop sokiem z cytryny i odstaw do schłodzenia. cebulę posiekaj, jabłka zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty.

3

Przypraw cukrem i pieprzem i wlej olej i wymieszaj. Podawaj do potraw mięsnych.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA UNIWERSALNA DELIKAT KNORR

    Przyprawa Uniwersalna Delikat Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    KROPKA NAD I. CZYLI ZIOŁA I PRZYPRAWY W KUCHNI.

    Świeże zioła stały się ostatnio bardzo popularne i powszechnie dostępne. Zauważyłem także, ż...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: