Dodaj do ksiązki kucharskiej Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Drukuj Pobierz PDF
15 minut 4 osób łatwe Autor: Kuba

Surówka z kiszonej kapusty - składniki:

  • kiszona kapusta - 300 gramów
  • marchewka - 1 sztuka
  • jabłko - 1 sztuka
  • cebula - 1 sztuka

Surówka z kiszonej kapusty - Sposób przygotowania:

  1. Kapustę lekko odciskamy i drobno siekamy. Obraną marchewkę i jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
  2. Przygotowujemy dresing. W tym celu używamy sosu sałatkowego, który można lekko podkręcić dodatkiem kostki czosnkowej.
  3. Wszystkie składniki delikatnie mieszamy. Jeśli ktoś ma ochotę, można dodać odrobinę cukru. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Kapustę lekko odciskamy i drobno siekamy. Obraną marchewkę i jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę.

2

Przygotowujemy dresing. W tym celu używamy sosu sałatkowego, który można lekko podkręcić dodatkiem kostki czosnkowej.

3

Wszystkie składniki delikatnie mieszamy. Jeśli ktoś ma ochotę, można dodać odrobinę cukru. Smacznego!

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    SOS SAŁATKOWY WŁOSKI KNORR

    Sos sałatkowy włoski Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    TAJEMNICZE AROMATY Z DALEKIEGO WSCHODU. MIESZANKA GARAM MASALA.

    Tajemnicza i aromatyczna mieszanka często pojawiająca się w przepisach kuchni indyjskiej to ...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: