Dodaj do ksiązki kucharskiej Włoski dla początkujących

Włoski dla początkujących

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Włoski dla początkujących - składniki:

  • starty parmezan
  • pieprz - 1 szczypta
  • 3 listki świeżej bazylii lub łyżeczka suszonego oregano
  • olej - 2 łyżki
  • sól do smaku

Włoski dla początkujących - Sposób przygotowania:

  1. Podsmaż mięso na oleju do momentu, kiedy zrobi się sypkie.
  2. Oczyść warzywa i pokrój je w małą kostkę, po czym dodaj do mięsa.
  3. Całość zalej sosem Knorr i gotuj bez przykrycia, na wolnym ogniu przez 10-15 minut. Dopraw do smaku pieprzem i solą (jeśli uznasz to za konieczne).
  4. Podawaj danie z makaronem spaghetti, posypane parmezanem i udekorowane listkami bazylii.
Dodaj do książki kucharskiej

WŁOSKI DLA POCZĄTKUJĄCYCH - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Włoski dla początkujących
    1.Podsmaż mięso na oleju do momentu, kiedy zrobi się sypkie.
  • 2
    Włoski dla początkujących
    2.Oczyść warzywa i pokrój je w małą kostkę, po czym dodaj do mięsa.
  • 3
    Włoski dla początkujących
    3.Całość zalej sosem Knorr i gotuj bez przykrycia, na wolnym ogniu przez 10-15 minut. Dopraw do smaku pieprzem i solą (jeśli uznasz to za konieczne).
  • 4
    Włoski dla początkujących
    4.Podawaj danie z makaronem spaghetti, posypane parmezanem i udekorowane listkami bazylii.
  • 5
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    SOS W SŁOIKU SPAGHETTI BOLOGNESE KNORR

    Sos w słoiku Spaghetti Bolognese Knorr
    Zobacz przepisy

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Parówki z cukinią w płatach lazanii, Przepis z pieczarki zi, Słodki zapiekany ananas, Przepis z kotleciki z jajek i ryżu, Aromatyczna tarta z kozim serem, Zupa krem ze słodkiej kukurydzy, puszki czerwonej fasoli, rosol z kostki rosołowej, Ryż smażony z warzywami, bomba malinowa, Dipy, Rosół, Przepis z zasmażka ciemna, Zupa z dyni, puszki na przyprawy, Przepis z przystawki ciepłe, Bigos, pizza chlebowa, Wegetaiańskie chili z papryką i fetą, Zapiekane parówki , polędwiczki drobiowe, Naleśniki, Placki ziemniaczane, Proste kotleciki z jajka, Bundz z grilla, Klopsy po bałkańsku, Sos słodko-kwaśny, hummus, Przepis z czerwonej fasoli, Przepis z sałatki z łososiem, Ryba, Zupa z soczewicy, Sos słodko-kwaśny, Soczysty kurczak z patelni z suszonymi pomidorami i mozzarellą , Sałatka z kurczakiem i ryżem, Brokuły, Bigos - VIDEO, Makaronowa tarta, Przepis z knorr bolognese, Sałatka Gyros, Skromna zapiekanka ziemniaczana, Curry z wieprzowiny po cejlońsku, Pikantna zupa pomidorowa z bazylią, Sos „Sokołowskiego”, Salsa, Pikantne nugettsy z piersi indyka, sos do makaronu rurki, Zupa pieczarkowa, Przepis z gotowe kuchnie, Sałatka gyros warstwowa, pietruszka sos, Przepis z dania z mięsem, Paprykowy Stroganoff z kurczaka, Przepis z knorr przyprawy do makaronu, Zupa tajska z kurczakiem, Golonka, Sałatka z kapusty pekińskiej , Taramosalata – pasta z ikry dorsza, Przepis z surówka do schabu, Pikantna zupa pomidorowa z bazylią, Lody waniliowe z imbirem i rabarbarem, drób przepis, Przepis z naleśniki z mięsem mielonym, Potrawy wielkanocne