Dodaj do ksiązki kucharskiej Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób łatwe Autor: Piotr Murawski

Zupa koperkowa - składniki:

  • koper posiekany - 2 pęczki
  • żółtka - 2 sztuki
  • mąka - 1 łyżka
  • pieprz

Zupa koperkowa - Sposób przygotowania:

  1. Przygotuj wywar z wody i kostek Bulionu na włoszczyźnie Knorr.
  2. Do wrzącego wywaru wsyp makaron i ugotuj.
  3. Wymieszaj śmietanę z łyżką mąki. Dodaj do wywaru razem z koprem. Gotuj 10 minut i lekko przestudź zupę.
  4. Wymieszaj żółtka z niewielką ilością gorącej zupy i dodaj do garnka.
  5. Dopraw do smaku Przyprawą w płynie Delikat Knorr.
Dodaj do książki kucharskiej

ZUPA KOPERKOWA - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  • 1
    Zupa koperkowa
    1.Przygotuj wywar z wody i kostek Bulionu na włoszczyźnie Knorr.
  • 2
    Zupa koperkowa
    2.Do wrzącego wywaru wsyp makaron i ugotuj.
  • 3
    Zupa koperkowa
    3.Wymieszaj śmietanę z łyżką mąki. Dodaj do wywaru razem z koprem. Gotuj 10 minut i lekko przestudź zupę.
  • 4
    Zupa koperkowa
    4.Wymieszaj żółtka z niewielką ilością gorącej zupy i dodaj do garnka.
  • 5
    Zupa koperkowa
    5.Dopraw do smaku Przyprawą w płynie Delikat Knorr.
  • 6
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    BULION NA WŁOSZCZYŹNIE KNORR

    Bulion na włoszczyźnie Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WSZYSTKO JEST NAJLEPSZE, CZYLI JAK WYKORZYSTAĆ CAŁEGO KURCZAKA

    Zazwyczaj gdy mówimy o kurczaku mamy na myśli filety bez skóry, czyli delikatne, łagodne w s...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    NAJWAŻNIEJSZY W KUCHNI – OSTRY NÓŻ. SPOSÓB NA CEBULĘ

    Przez wszystkie lata, przez które zajmuję się zawodowo gotowaniem, bardzo dobrze opanowałem ...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Kebab w kajzerce, Ciasto na pierogi, Schab, Gołąbki, Piersi z kurczaka w cieście francuskim, Sos Harissa, Wyśmienite carpaccio z serem , Żeberka, Fasola z wieprzowiną po hiszpańsku, Owocowo-ziołowa sałatka serowa, piers kurczaka w sosie, Przepis z pierś z kurczaka w sosie, sałatka z pora i jajek -, Spaghetti , mlekom, Zupa ziołowo – warzywna (ogrodem pachnąca), Słodka sałatka z szynką, zapiekane sery, Przepis z sosy do karkowki, Naleśniki doskonałe, Warzywa, Przepis z kremowa, Zupa z dyni, Piersi z kurczaka w cieście francuskim, bulionetka, Zwiebelkuchen, Przepis z ciasto z oliwek, Przekąski, Zupa grzybowa z łazankami, Leczo - VIDEO , obiad brokuły, Kapusta z grochem, Penne ze szpinakiem i pieczarkami, Piersi z kurczaka w cieście francuskim, Salsa, Dania z makaronem, Sałatka z wędzonym kurczakiem, Przepis z angielskie zupa, Ryżowa zapiekanka z tuńczykiem, Leczo, Pizza Bukiet Smaków, przepisy kuchni chińskiej, Surówka z młodej kapusty z brokułem i białą rzodkwią, Przepis z zapiekanki mięsne, Potrawy wielkanocne, Przepis z risotto z kurczakiem i serem, Steak BeurreMaîtred'Hôtel – stek w maśle pietruszkowym, Golonka, Kapuśniak staropolski , Zupa paprykowa z mlekiem kokosowym, Zapiekanki z ziemniakami, Przepis z kurczak gotowany w warzywach, Sos beszamelowy , Przepis z knorr fix do kotletów mielonych, faszerowany udziec z indyka, Kocia lasagne , Zupa z fasoli z warzywami, Zapiekanka po rzymsku, Tortilla 5 smaków, Przepis z obiad z mielonym, Przepis z ryby gotowane, Zupa mięsna, Smażona ryba na ostro