Wiosenna zielona sałatka

Składniki:

  • jajko - 3 sztuki
  • sól
  • ser feta - 0.5 opakowań
  • oliwa - 3 łyżki
  • Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr - 2 sztuki
  • rzodkiewka - 1 pęczek
  • sałata - 1 sztuka
  • ocet winny - 1 łyżeczka
  • dymka - 2 sztuki

Sposób przygotowania:

  1. Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i ostudź, pokrój w kostkę.
  2. Sałatę przepłucz, porwij na mniejsze strzępy.
  3. Dymki drobno posiekaj, rzodkiewkę także. Następnie dodaj do sałaty.
  4. Ser feta pokrój w małe kostki i wraz z jajkami dodaj do sałaty.
  5. Mini kostki Knorr wymieszaj z oliwą i octem winnym i polej na koniec sałatkę.