Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Nudle Gulaszowe

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Będzie ostro! Nudle Gulaszowe to wyrazisty smak, który zapamiętasz na długo.

Powiązane produkty

Knorr Nudle Ser w Ziołach
Knorr Nudle Ser w Ziołach
Knorr Nudle Pomidorowe Pikantne
Knorr Nudle Pomidorowe Pikantne
Knorr Nudle Pieczony Kurczak
Knorr Nudle Pieczony Kurczak
Knorr Nudle Ostry Boczek
Knorr Nudle Ostry Boczek
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
Kluski (81,4%): mąka PSZENNA, tłuszcz palmowy, sól, skrobia modyfikowana, cukier, olej rzepakowy, ekstrakt z kurkumy. Może zawierać jaja, soję, mleko, seler i gorczycę. Mix przyprawowy (18,6%): sól, skrobia, mielona papryka (12%), koncentrat pomidorowy1 (8,6%), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy i inozynian disodowy; syrop glukozowy, aromaty, czerwona papryka (3,2%), czosnek, hydrolizowane białko roślinne, cukier, pieprz cayenne, mięso wieprzowe (2,2%) [wieprzowina, sól, bulion wieprzowy, przeciwutleniacze: butylohydroksyanizol (BHA), galusan propylu], tłuszcz palmowy, kminek, syrop karmelowy, natka pietruszki, maltodekstryna. Może zawierać gluten (zboża), jaja, soję, mleko, seler i gorczycę. Uprawiane w sposób zrównoważony.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Nudle Gulaszowe

Dopadł cię mały głód, a nie masz czasu na gotowanie? W takiej sytuacji sięgnij po błyskawiczne danie, które zaskoczy cię smakiem soczystych pomidorów, czerwonej papryki oraz duszonego mięsa, porywającego aromatem specjalnie wyselekcjonowanych ziół i przypraw. Knorr Nudle Gulaszowe przygotujesz zaledwie w 5 minut, a mała poręczna torebka umożliwia zabranie go ze sobą niemal wszędzie – do pracy czy na uczelnię. Daj się zaskoczyć intensywnie gulaszowym smakiem sosu zmieszanego z pysznymi kluskami . To takie proste! Zaczynamy!

Krok 1

Najpierw zacznij od zagotowania wody.

Krok 2

Otwórz opakowanie Knorr Nudle Gulaszowe, przełóż jego zawartość do talerza lub miski. Aby potrawa była gotowa, podziel kluski na mniejsze części.

Krok 3

Zalej potrawę 350 ml wrzątku tak, by wszystkie kluski w całości znalazły się pod wodą. Danie zamieszaj i odstaw na kilka minut.

Krok 4

Gdy kluski zrobią się miękkie, zamieszaj danie jeszcze raz. Jeśli chcesz, możesz dodać odrobinę świeżo mielonego pieprzu i… gotowe. Ale pycha!