3-bit

0


Łatwe


60 min.


1 os.

Składniki
petitki1 opakowanie
budyń śmietankowy1 opakowanie
kisiel cytrynowy1 opakowanie
mleko0.5 litrów
galaretka1 opakowanie
mleko skondensowane 1 słoik
śmietana łowicka1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Budyń ugotować w 0,5 litrze mleka, do gorącego budyniu wsypać kisiel i wymieszać, wystudzić i połączyć z Kasią.
Krok 2
Ubić śmietanę, galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody, wystudzić i dodać do ubitej śmietany, powoli łączyć.
Krok 3
Na blaszkę wyłożyć papier, a następnie: 1. Herbatniki (petitki), 2. Krem, 3. Herbatniki (petitki), 4. Mleko skondensowane, 5. Herbatniki (petitki), 6. Śmietana z galaretką. SMACZNEGO!!!!!!
Autor: Użytkownik Moje CiastoPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl