3 Bit

5


Łatwe


60 min.


1 os.

Składniki
herbatniki2 opakowania
masa krówkowa1 opakowanie
budyń waniliowy2 opakowania
mleko0.75 litrów
Kostka do pieczenia Kasia1 sztuka
śmietan-fix2 opakowania
śmietana 30%1 opakowanie
krojone migdały1 opakowanie
Przygotowanie
Krok 1
Na blaszce układamy herbatniki, na to rozsmarować krówkę (można ją włożyć do gorącej wody - będzie się lepiej ją rozsmarowywać), na to warstwę herbatników.
Krok 2
Gotujemy budyń bez cukru, jak wystygnie, dodajemy Kasię i robimy masę budyniową, którą wykładamy na herbatniki.
Krok 3
Układamy kolejną warstwę herbatników, na to ubitą śmietanę ze śmietan-fixem i na górę posypujemy migdały.
Krok 4
I do lodówki.
Autor: Użytkownik Moje CiastoPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl