| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Składniki na ciasto połączyć. |
| Krok 2 |
| Zagnieść szybko ciasto. |
| Krok 3 |
| Podzielić na 3-4 części i rozwałkować na cienkie placki na dużą blachę. |
| Krok 4 |
| Piec pojedynczo ok. 15 min w 180'C na jasnozłoty kolor. |
| Krok 5 |
| Następnie przygotować krem. Zagotować mleko z Kasią i cukrami. |
| Krok 6 |
| Jaja rozmieszać ze śmietaną i budyniami. |
| Krok 7 |
| Wlać do gotującego się mleka. Ciągle mieszać aż do zgęstnienia, aby się nie przypaliło. |
| Krok 8 |
| Placki przekładać ciepłą masą. Udekorować na wierzchu. |
| Krok 9 |
| Dobrze jest odstawić ciasto na noc do lodówki. |