| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Steki skrop oliwą z oliwek, natrzyj musztardą i sosem Worcester. |
| Krok 2 |
| Następnie posyp przyprawą Knorr i odstaw na 15 minut, aby mięso lekko się zamarynowało. |
| Krok 3 |
| Mięso smaż na średnio rozgrzanym grillu po 6-8 minut z każdej strony. Jeśli lubisz wołowinę mniej lub bardziej krwistą dostosuj czas smażenia do własnych upodobań. |
| Krok 4 |
| Ziemniaki dokładnie umyj, następnie ugotuj w mundurkach tak, aby były półsurowe. |
| Krok 5 |
| Następnie wystudź i pokrój w cząstki, księżyce. |
| Krok 6 |
| Ziemniaki smaż na oleju, aż zrobią się chrupiące. Dopraw je solą, pieprzem cayenne i posiekanym rozmarynem. Mięso podawaj wraz z ziemniakami natychmiast po przygotowaniu. |