| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mąkę, cukier, miękką Kasię, żółtka i śmietanę wymieszaj szybko mikserem. |
| Krok 2 |
| Następnie wyłóż na posypany mąką stół i szybko zagnieć. |
| Krok 3 |
| Zawiń w folię i włóż na godzinę do lodówki. |
| Krok 4 |
| Foremki do babeczek posmaruj Kasią i obsyp bułką tartą. |
| Krok 5 |
| Ciasto wyjmij z lodówki i rozwałkuj na grubość 1/2 cm i wylep nim foremki. |
| Krok 6 |
| Piecz około 15 minut w 180 stopniach C. |
| Krok 7 |
| Brzoskwinie osącz z zalewy i zmiksuj. |
| Krok 8 |
| Żelatynę namocz w 1/2 szklanki zimnego sosu z brzoskwiń. |
| Krok 9 |
| Gdy napęcznieje podgrzej, aby żelatyna się rozpuściła i połącz ze zmiksowanymi brzoskwiniami. |
| Krok 10 |
| Musem brzoskwiniowym napełnij babeczki. |