Przygotowanie |
Krok 1 |
Mąkę, cukier, miękką Kasię, żółtka i śmietanę wymieszaj szybko mikserem. |
Krok 2 |
Następnie wyłóż na posypany mąką stół i szybko zagnieć. |
Krok 3 |
Zawiń w folię i włóż na godzinę do lodówki. |
Krok 4 |
Foremki do babeczek posmaruj Kasią i obsyp bułką tartą. |
Krok 5 |
Ciasto wyjmij z lodówki i rozwałkuj na grubość 1/2 cm i wylep nim foremki. |
Krok 6 |
Piecz około 15 minut w 180 stopniach C. |
Krok 7 |
Brzoskwinie osącz z zalewy i zmiksuj. |
Krok 8 |
Żelatynę namocz w 1/2 szklanki zimnego sosu z brzoskwiń. |
Krok 9 |
Gdy napęcznieje podgrzej, aby żelatyna się rozpuściła i połącz ze zmiksowanymi brzoskwiniami. |
Krok 10 |
Musem brzoskwiniowym napełnij babeczki. |