Przygotowanie |
Krok 1 |
Do rondelka wlałam mleko i włożyłam posiekaną Kasię. Gdy się zagrzało,to wsypałam cukier i kakao . |
Krok 2 |
Podgrzewałam i mieszałam aż wszystkie składniki się rozpuszczą. Ostudziłam |
Krok 3 |
Do masy wbijałam kolejno całe jajka i miksowałam. |
Krok 4 |
Wsypałam wymieszane z proszkiem do pieczenia mąki. |
Krok 5 |
Do foremek nakładałam po porcji ciasta,tak mniejwięcej na 3/4 wysokości papilotki. |
Krok 6 |
Na wierzch układałam po kilka malin,które lekko dociskałam w ciasto. |
Krok 7 |
Wstawiłam do nagrzanego na 190 stopni piekarnika. |
Krok 8 |
Piekłam około 20 minut. |
Krok 9 |
Po upieczeniu posypałam słodkim kakao. |