| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mąkę, Kasię, cukier puder i żółtka zagnieść i schłodzić w lodówce. |
| Krok 2 |
| Foremki na babeczki posmarować Kasią i wysypać bułką tartą. |
| Krok 3 |
| Babeczki piec ok. 20 min. w temp. ok. 180 st., aż zrobią się rumiane. |
| Krok 4 |
| Jeszcze lekko ciepłe wyjąć delikatnie z foremek i odłożyć do ostygnięcia. |
| Krok 5 |
| Ugotować budyń z łyżką Kasi. |
| Krok 6 |
| Krówki rozpuścić w garnku, utworzy się sos toffi. |
| Krok 7 |
| Na dno babeczek nałożyć odrobinę powideł. |
| Krok 8 |
| Następnie kopiasto budyń. |
| Krok 9 |
| Na koniec udekorować nerkowcami i zalać ciepłym toffi. |