Przygotowanie |
Krok 1 |
Mąkę, Kasię, cukier puder i żółtka zagnieść i schłodzić w lodówce. |
Krok 2 |
Foremki na babeczki posmarować Kasią i wysypać bułką tartą. |
Krok 3 |
Babeczki piec ok. 20 min. w temp. ok. 180 st., aż zrobią się rumiane. |
Krok 4 |
Jeszcze lekko ciepłe wyjąć delikatnie z foremek i odłożyć do ostygnięcia. |
Krok 5 |
Ugotować budyń z łyżką Kasi. |
Krok 6 |
Krówki rozpuścić w garnku, utworzy się sos toffi. |
Krok 7 |
Na dno babeczek nałożyć odrobinę powideł. |
Krok 8 |
Następnie kopiasto budyń. |
Krok 9 |
Na koniec udekorować nerkowcami i zalać ciepłym toffi. |