| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ciasto: Z podanych składników zagnieść ciasto kruche i pozostawić na 30 minut w lodówce. |
| Krok 2 |
| Rozwałkować na grubość 1 cm i wylepić nim foremki. |
| Krok 3 |
| Babeczki napełnić kremem śmietankowym i przykryć warstwą ciasta grubości 1 cm. |
| Krok 4 |
| Po upieczeniu posypać cukrem pudrem wymieszanym z cukrem wanilinowym. |
| Krok 5 |
| Krem: Do mleka wbić żółtka i jajo, dodać mąkę, cukier i cukier wanilinowy, zagotować na małym ogniu, mieszając, aby masa nie przypaliła się. |
| Krok 6 |
| Gdy masa zgęstnieje, zdjąć z ognia i przestudzić. |
| Krok 7 |
| Dodać Kasię i wymieszać. Po ostudzeniu napełnić babeczki. |