| |||||||||
| Składniki | ||
| Kostka do pieczenia Kasia | 1 opakowanie | |
| cukier puder | 1 szklanka | |
| żółtka | 4 sztuki | |
| mąka pszenna | 3 szklanki | |
| śmietana | 500 gramów | |
| cukier waniliowy | 1 opakowanie |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Zagnieść ciasto z podanych składników, wstawić do lodówki na 30 minut. |
| Krok 2 |
| Wyjąć i wylepić foremki. |
| Krok 3 |
| Piec na złocisty kolor. |
| Krok 4 |
| Po ostygnięciu wyjąć babeczki na tacę. |
| Krok 5 |
| Śmietanę ubić i dodać 5 łyżek cukru pudru. |
| Krok 6 |
| Masę włożyć w rękaw i szprycować babeczki. |
| Autor: Użytkownik Moje Ciasto |