| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mąkę wymieszaj z cukrem, dodaj posiekaną Kasię, jajko i śmietanę. |
| Krok 2 |
| Szybko zagnieć ciasto, zawiń w folię i odstaw na godzinę do lodówki. |
| Krok 3 |
| Schłodzone ciasto rozwałkuj i wylep nim posmarowane Kasią i posypane mąką małe foremki do babeczek, ponakłuwaj widelcem i piecz w 200 st. C około 20 minut. |
| Krok 4 |
| Babeczki wystudź. Krem przygotuj według przepisu na opakowaniu, dodaj miękką Kasię. |
| Krok 5 |
| Kiwi obierz i pokrój na plasterki. |
| Krok 6 |
| Za pomocą szprycy lub łyżeczki nakładaj krem na babeczki |
| Krok 7 |
| Na każdej babeczce połóż pokrojone w cząstki kiwi. |