| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Drożdże rozetrzyj z cukrem, wymieszaj z ciepłym mlekiem. |
| Krok 2 |
| Odstaw na 20 minut. |
| Krok 3 |
| Wyrośnięty rozczyn połącz z przesianą mąką, cukrem waniliowym, jajkami i stopiona Kasią. |
| Krok 4 |
| Wyrób ciasto. |
| Krok 5 |
| Odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. |
| Krok 6 |
| Owoce posiekaj, wymieszaj z jajkiem. |
| Krok 7 |
| Gdy ciasto podwoi swoją objętość, przenieś je na stolnicę, cienko rozwałkuj. |
| Krok 8 |
| Na placku rozsmaruj masę owocową, zwiń. |
| Krok 9 |
| Roladę przenieś do natłuszczonej Kasią i wysypanej bułką tartą formy z kominkiem. |
| Krok 10 |
| Piecz 45 minut w temperaturze 200 stopni. |
| Krok 11 |
| Gotową babkę polukruj i udekoruj owocami. |