Bajgiel z wędzonym łososiem i szpinakiem - VIDEO

24


Łatwe


10 min.


1 os.

Składniki
bajgel z sezamem1 sztuka
Rama z olejem z awokado i nutą limonki1 łyżka
łosoś wędzony3 plastry
garść szpinaku1 sztuka
cytryna0.25 sztuk
kiełki
cebula0.5 sztuk
pieprz
Przygotowanie
Krok 1
Bajgel z sezamem przekrój na pół. Dolną część posmaruj Ramą z olejem z awokado i nutą limonki.
Krok 2
Umyj i osusz szpinak, a następnie ułóż go na pieczywie. Dodaj trzy plastry wędzonego łososia.
Krok 3
Wierzch kanapki przypraw szczyptą pieprzu. Na koniec skrop sokiem z cytryny.
Krok 4
Całość posyp kiełkami, dodaj cebulę pokrojoną w krążki. Złóż obie połówki bajgla.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl