|
Składniki | ||
bajgel z sezamem | 1 sztuka | |
Rama z olejem z awokado i nutą limonki | 1 łyżka | |
łosoś wędzony | 3 plastry | |
garść szpinaku | 1 sztuka | |
cytryna | 0.25 sztuk | |
kiełki | ||
cebula | 0.5 sztuk | |
pieprz |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Bajgel z sezamem przekrój na pół. Dolną część posmaruj Ramą z olejem z awokado i nutą limonki. |
Krok 2 |
Umyj i osusz szpinak, a następnie ułóż go na pieczywie. Dodaj trzy plastry wędzonego łososia. |
Krok 3 |
Wierzch kanapki przypraw szczyptą pieprzu. Na koniec skrop sokiem z cytryny. |
Krok 4 |
Całość posyp kiełkami, dodaj cebulę pokrojoną w krążki. Złóż obie połówki bajgla. |
Autor: przepisy.pl |