| |||||||||
| Składniki | ||
| bajgel z sezamem | 1 sztuka | |
| Rama z olejem z awokado i nutą limonki | 1 łyżka | |
| łosoś wędzony | 3 plastry | |
| garść szpinaku | 1 sztuka | |
| cytryna | 0.25 sztuk | |
| kiełki | ||
| cebula | 0.5 sztuk | |
| pieprz |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Bajgel z sezamem przekrój na pół. Dolną część posmaruj Ramą z olejem z awokado i nutą limonki. |
| Krok 2 |
| Umyj i osusz szpinak, a następnie ułóż go na pieczywie. Dodaj trzy plastry wędzonego łososia. |
| Krok 3 |
| Wierzch kanapki przypraw szczyptą pieprzu. Na koniec skrop sokiem z cytryny. |
| Krok 4 |
| Całość posyp kiełkami, dodaj cebulę pokrojoną w krążki. Złóż obie połówki bajgla. |
| Autor: przepisy.pl |