| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Upiec ciemny biszkopt według własnego przepisu. |
| Krok 2 |
| 1 galaretkę cytrynową rozpuścić w szkl. wody,pozostałe 2 rozpuścić w 1/2l. wody i zostawić do wystygnięcia. |
| Krok 3 |
| Kasię utrzeć z żółtkami i pudrem cukrem. |
| Krok 4 |
| 3 banany odłożyć resztę rozdrobnić na papkę i stopniowo dodawać do utartej masy. |
| Krok 5 |
| Wszystko dobrze utrzeć,wlać tężejącą galaretkę.. |
| Krok 6 |
| Wymieszać całość i wylać na biszkopt. |
| Krok 7 |
| Wstawić do lodówki i pozostawić do zastygnięcia. |
| Krok 8 |
| Na wierz pokroić w plastry banany skropić cytryną i poukładać na masę bananową. |
| Krok 9 |
| Zalać tężejącymi galaretkami. |
| Krok 10 |
| Wstawić na 2godziny do lodówki. |