Barszcz czerwony z grzybami

5


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr1 opakowanie
suszone grzyby10 gramów
ziemniaki3 sztuki
włoszczyzna1 pęczek
porcja rosołowa1 sztuka
śmietana100 mililitrów
woda800 mililitrów
Przygotowanie
Krok 1
Na porcji rosołowej i warzywach ugotuj wywar.
Krok 2
Do wywaru dodaj pokrojone ziemniaki i suszone grzyby. Gotuj wszystko, aż ziemniaki będą miękkie.
Krok 3
Całość dopraw czerwonym barszczem Knorr. Zupę zabiel śmietaną. Barszcz podawaj z kromkami opieczonej bułki posmarowanej masłem czosnkowym.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl