| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kaszę podpraż na suchej patelni, a następnie przepłucz dokładnie na sicie. |
| Krok 2 |
| Przełóż do garnka, zalej 2 szklankami wody i gotuj do miękkości na wolnym ogniu. |
| Krok 3 |
| Ugotowaną kaszę wymieszaj z mleczkiem i miękką Kasią, a następnie zblenduj na gładką masę. Przełóż do miski. |
| Krok 4 |
| Jajka ubij z cukrem na puch. Dodaj masę z kaszy i wymieszaj. |
| Krok 5 |
| Następnie dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj. |
| Krok 6 |
| Płaską blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Na papier kładź łyżką porcje masy. Wstaw do nagrzanego do 180 °C piekarnika i piecz około 25 minut.
|