| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Biszkopt: Jajka zmiksować ze szklanką cukru i mąką zmieszaną z proszkiem do pieczenia. |
| Krok 2 |
| Wyłożyć na blachę wysmarowaną Kasią i posypaną bułką tartą. |
| Krok 3 |
| Piec około 45 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. |
| Krok 4 |
| Krem: Puszkę skondensowanego mleka gotować przez 3 godziny w garnku z wodą. |
| Krok 5 |
| Wyjętą z puszki masę zmiksować z kostką Kasi. |
| Krok 6 |
| Krem należy delikatnie rozsmarować na ostygniętym biszkopcie. |
| Krok 7 |
| Całość posypać obranymi i pokrojonymi na mniejsze kawałki orzechami oraz udekorować według własnego pomysłu wydrylowanymi wiśniami. |