Biszkopt z truskawkami

2


Łatwe


30 min.


1 os.

Składniki
Biszkopt:
jajko6 sztuk
mąka ziemniaczana0.5 szklanek
mąka pszenna0.5 szklanek
cukier0.75 szklanek
proszek do pieczenia2 łyżeczki
cukier waniliowy1 opakowanie
Dodatki:
truskawki0.5 kilogramów
galaretka truskawkowa1 opakowanie
Przygotowanie
Krok 1
Utrzeć jajka, cukier i cukier waniliowy.
Krok 2
Dodać mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia.
Krok 3
Wszystko utrzeć na gładką masę. Upiec.
Krok 4
Umyte truskawki poukładać na biszkopcie.
Krok 5
Zalać galaretką. Smacznego:)
Autor: Użytkownik Moje CiastoPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl