| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ciasto 1: Oddziel żółtka od białek, białka ubij na pianę, dodaj cukier, żółtka, na końcu mąkę. Piecz na blasze wyłożonej papierem 15-20 minut w 180*C. |
| Krok 2 |
| Ciasto 2: Białka ubij na sztywno, dodaj cukier, wymieszaj z wiórkami. Piecz na blasze wyłożonej papierem 20 minut w 180*C. |
| Krok 3 |
| Masa: brzoskwinie osącz, zalewę zagotuj. |
| Krok 4 |
| W kubeczku rozprowadź proszek budyniowy, żółtka, cukier i 2 łyżki wody, wlej do gotującej się zalewy, ugotuj jak budyń. |
| Krok 5 |
| Zimny zmiksuj z Kasią. Brzoskwinie drobno pokrój, wymieszaj z masą. |
| Krok 6 |
| Ostudzone 1 ciasto posmaruj masą i przykryj ciastem 2. |