Bundz z grilla

0


Średnie


30 min.


4 os.

Składniki
posiekany bundz800 gramów
posiekany tymianek1 łyżka
posiekany rozmaryn1 łyżka
posiekane ząbki czosnku 4 sztuki
olej z pestek winogron3 łyżki
sól1 szczypta
pieprz1 szczypta
oliwa1 łyżka
roztarty czosnek1 sztuka
pokrojony na kromki, wiejski cleb3 sztuki
Przygotowanie
Krok 1
Bundz to taki owczy serek, ale nie oscypek, bo nie solony i nie wędzony. Można go kupić w górach, ale od jakiegoś czasu także w dobrych delikatesach. Niesamowity jest BUNDZ Z GRILLA, zwłaszcza, jeśli nie możesz już patrzyć na kolejne porcje karkówki czy kiełbasy.
Autor: Pascal PascalPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl