| |||||||||
| Składniki | ||
| Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr | 1 opakowanie | |
| świeże ogórki gruntowe | 3 sztuki | |
| pęczek rzodkiewek | ||
| jogurt naturalny | 1 litr | |
| kefir | 0.5 litrów | |
| posiekany ząbek czosnku | 3 sztuki | |
| posiekany koperek | 4 łyżki | |
| posiekany szczypiorek | 4 łyżki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Przygotuj Barszcz czerwony ekspresowy Knorr według przepisu na opakowaniu i odstaw go do wystudzenia. |
| Krok 2 |
| Oczyść ogórki oraz rzodkiewki, umyj i zetrzyj na tarce. Następnie dodaj do barszczu. |
| Krok 3 |
| Dodaj również czosnek, jogurt, kefir, szczypiorek oraz koperek. Całość wymieszaj i odstaw do schłodzenia. |
| Autor: przepisy.pl |