Chłodnik z rzodkiewki

52


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr1 opakowanie
świeże ogórki gruntowe3 sztuki
pęczek rzodkiewek
jogurt naturalny1 litr
kefir0.5 litrów
posiekany ząbek czosnku3 sztuki
posiekany koperek4 łyżki
posiekany szczypiorek4 łyżki
Przygotowanie
Krok 1
Przygotuj Barszcz czerwony ekspresowy Knorr według przepisu na opakowaniu i odstaw go do wystudzenia.
Krok 2
Oczyść ogórki oraz rzodkiewki, umyj i zetrzyj na tarce. Następnie dodaj do barszczu.
Krok 3
Dodaj również czosnek, jogurt, kefir, szczypiorek oraz koperek. Całość wymieszaj i odstaw do schłodzenia.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl