|
Składniki | ||
Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr | 1 opakowanie | |
świeże ogórki gruntowe | 3 sztuki | |
pęczek rzodkiewek | ||
jogurt naturalny | 1 litr | |
kefir | 0.5 litrów | |
posiekany ząbek czosnku | 3 sztuki | |
posiekany koperek | 4 łyżki | |
posiekany szczypiorek | 4 łyżki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Przygotuj Barszcz czerwony ekspresowy Knorr według przepisu na opakowaniu i odstaw go do wystudzenia. |
Krok 2 |
Oczyść ogórki oraz rzodkiewki, umyj i zetrzyj na tarce. Następnie dodaj do barszczu. |
Krok 3 |
Dodaj również czosnek, jogurt, kefir, szczypiorek oraz koperek. Całość wymieszaj i odstaw do schłodzenia. |
Autor: przepisy.pl |