Chrupiące kanapki z łososiem

14


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
chrupkie pieczywo, kromki8 sztuk
Sos Hellmann's Garlic & Herb2 łyżki
łosoś wędzony150 gramów
ogórek1 sztuka
pomidorki koktajlowe8 sztuk
rzodkiewka2 sztuki
zielona sałat kilka liści
Przygotowanie
Krok 1
Ogórka, pomidorki i rzodkiewkę pokrój w cienkie plasterki.
Krok 2
Kromki pieczywa posmaruj sosem Hellmann's, następnie ułóż na nich sałatę i łososia.
Krok 3
Na łososiu zrób kilka kropek z sosu Hellmann's i ułóż świeże warzywa. Kanapkę z łososiem i ogórkiem podawaj od razu po przygotowaniu.
Autor: Piotr MurawskiPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl