| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Włożyć Kasię, brązowy cukier i esencję waniliową do miski i ucierać do uzyskania lekkiej, puszystej masy. |
| Krok 2 |
| Dodać jajko, mąkę, proszek do pieczenia, wiórki kokosowe i płatki owsiane. |
| Krok 3 |
| Dokładnie wymieszać. |
| Krok 4 |
| Nabierać łyżką ciasto i formować kulki, kłaść na natłuszczonej blasze, rozgnieść delikatnie widelcem. |
| Krok 5 |
| Piec 12 minut lub do uzyskania złocistej barwy. |
| Krok 6 |
| Przenieść na druciany stojak do ostygnięcia. |
| Krok 7 |
| Przyrządzić masę: włożyć Kasię, cukier puder i esencję waniliową do miski i ucierać do uzyskania lekkiej, puszystej masy. |
| Krok 8 |
| Posmarować połowę ciasteczek dżemem malinowym i masą. |
| Krok 9 |
| Przykryć pozostałymi ciasteczkami. |