| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Z białek ubić pianę, ubijając, dodawać powoli cukier potem żółtka, mąki, proszek do pieczenia i orzechy. |
| Krok 2 |
| Ciasto wylać do formy i piec. |
| Krok 3 |
| Na wystudzonym cieście rozsmarować dżem. Na dżem położyć warstwę bananów pokrojonych w plasterki i skropić sokiem z cytryny. |
| Krok 4 |
| Budyń ugotować na mleku z dodatkiem cukru (3 łyżki). |
| Krok 5 |
| Żelatynę rozpuścić w odrobinie wody i wystudzić. |
| Krok 6 |
| Śmietankę ubić, dodać kakao, a na koniec żelatynę. |
| Krok 7 |
| Wystudzony budyń utrzeć z Kasią na puszystą masę i nadal ubijając, dodawać po łyżce ubitej śmietanki. |
| Krok 8 |
| Masę szybko przełożyć na ciasto. Na masę kładziemy kolejną warstwę pokrojonych w plasterki bananów i skropić sokiem z cytryny. |
| Krok 9 |
| Wstawić do lodówki do schłodzenia, wierzch zalać galaretką i znowu schłodzić. |